Elemzés a világ három katonai válsággócáról – Resperger IstvánVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Elemzés a világ három katonai válsággócáról – Resperger István
Forrás: Mandiner, 2024/02/07 16:45

Elemzés a világ három katonai válsággócáról – Resperger IstvánHáromfázisú tűzszünet jöhet a következő öt hónapban, és reménység szerint valamiféle megegyezés is Izrael és a Hamász között a gázai háború lezárásáról. A fegyvernyugvás azonban a Hamász számára levegővételt jelenthet egy újabb fegyverbevetés előtt.
Kína a tajvani kérdés megoldásának a békés újraegyesítést tartja, mégis az egész csendes-óceáni régió fegyverkezik, a katonai megoldásra készülve.
Ukrajna 50 milliárd eurós uniós támogatást kap négy évig, de a nyugati modern fegyverzet nehezen jut el a frontra, így az oroszok által megszállt területek visszaszerzésére 2024-ben is halványak az esélyek.
Hova futhat ki a legpozitívabb és a legnegatívabb forgatókönyv szerint a gázai és az ukrajnai háború, illetve a tajvani konfliktus?
A Mandiner Világrend vendége: Resperger István ezredes, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szent István Biztonságkutató Központjának igazgatója.
Műsorvezető: Maráczi Tamás, a Mandiner főmunkatársa.
#RespergerIstván #MandinerVilágrend #gázaiháború #Irán #geopolitika #biztonságpolitika #Kína #Oroszország #EgyesültÁllamok #Tajvan #ukrajnaiháború #Izrael #EgyesültÁllamokb #mandiner
Mandiner – A polgári karakter.
► Mandiner: https://www.mandiner.hu/
► Facebook: https://www.facebook.com/mandiner.hu/
► Instagram: https://www.instagram.com/mandiner.hu/
► TikTok: https://www.tiktok.com/@mandiner_official
► X (Twitter): https://twitter.com/mandiner
► LinkedIn: https://hu.linkedin.com/company/mandiner
► Spotify: https://open.spotify.com/show/733tJfOPJ6yjcCnm2dAnEt
► Előfizetés: https://mandiner.hu/elofizetesAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930