Mi minősülhet megnyert vagy elvesztett háborúnak Ukrajna számára? – Rácz AndrásVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Mi minősülhet megnyert vagy elvesztett háborúnak Ukrajna számára? – Rácz András
Forrás: Mandiner, 2023/11/29 16:15

Mi minősülhet megnyert vagy elvesztett háborúnak Ukrajna számára? – Rácz AndrásAz ukrán ellentámadás kudarca a háború elhúzódását jelenti; a frontvonalak megmerevedtek, állóháború alakult ki, így sem az ukránok, sem az oroszok egyelőre nem tudják elérni háborús céljaikat. Az orosz mélységi védvonal-rendszer erőssége meglepte az ukrán erőket, míg az ukránok a nyugati nehéztechnikával súlyos veszteségeket okoztak az orosz hadseregnek.
A kiképzett, modernizálódó ukrán hadsereg újabb nyugati fegyverzettel mit érhet el egy újabb ellentámadási körben? Igaz vagy mítosz az orosz anyagfölény mint háborút eldöntő tényező? Ki milyen helyzetet tarthat majd megnyert, illetve elvesztett háborúnak a maga számára?
A Mandiner Világrend vendége: Rácz András Oroszország-szakértő, a Budapesti Corvinus Egyetem Globális Tanulmányok Intézetének oktatója.
Műsorvezető: Maráczi Tamás, a Mandiner főmunkatársa.
#RáczAndrás #MandinerVilágrend #ukrajnaiháború #geopolitika #Oroszország #Ukrajna #katonaistratégia #harcászatieszközök #katonaierőviszonyok #mandiner
Mandiner – A polgári karakter.
► Mandiner: https://www.mandiner.hu/
► Facebook: https://www.facebook.com/mandiner.hu/
► Instagram: https://www.instagram.com/mandiner.hu/
► TikTok: https://www.tiktok.com/@mandiner_official
► Twitter: https://twitter.com/mandiner
► LinkedIn: https://hu.linkedin.com/company/mandiner
► Spotify: https://open.spotify.com/show/733tJfOPJ6yjcCnm2dAnEt
► Előfizetés: https://mandiner.hu/elofizetesAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031