NE LEGYEN TABU: Beteggé tesz az Instagram? | AvianaRahlVideó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:NE LEGYEN TABU: Beteggé tesz az Instagram? | AvianaRahl
Forrás: Aviana Rahl, 2016/11/21 20:15

NE LEGYEN TABU: Beteggé tesz az Instagram? | AvianaRahlA mai videóban arról beszélgettünk, hogy milyen hatást váltott ki belőlünk az Instagram világa és hogy miként próbáltuk meg kezelni a helyzetet! Kíváncsiak vagyunk arra Ti hogyan látjátok ezt a kérdést!
Instagram oldalunk:
Szilva: @szilvaglam
Evelin: @avianarahl
Szilva csatornája: https://www.youtube.com/user/szilvaleszilvuple
Ha van logó ötleted, kérlek írj ide: venusnight@gmail.com
A nyerő ötletet, természetesen honoráljuk! :)
A sorozatról: Olyan dolgokról lesz szó ezekben a NE LEGYEN TABU videókban, ami a legtöbb embernél nem éppen egy átlagos csevegős topik: plasztikai sebészet, legrosszabb randi est, szőrtelenítés stb..
A mi barátságunk már van olyan szinten, hogy a fura, ciki dolgokat is meg tudjuk beszélni és ezekbe a beszélgetésekbe szeretnénk bevonni Benneteket is - ha vevők vagytok rá!
A saját véleményünket mondjuk el egy-egy témában, ami egészen változatos lehet így a jövőre nézve, természetesen a jó ízlés határain belül! ;)
Felhívnám a figyelmet: Az utálkozó, bunkó, primitív megnyilvánulásoktól kérlek, kíméljetek meg minket! Köszönjük! :)
Levél, csomag, ajándék? Küldd ide:
Aviana Rahl - Special Effects Media
1012 Budapest Márvány utca 18.
Közös hashtag-jeink az Instagramon:
#tessekpezsegni
#inspirahl
FACEBOOK - avianarahl
INSTAGRAM - @avianarahl
MEGKERESÉSHEZ - venusnight@gmail.comAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930