Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin (235.)Videó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin (235.)
Forrás: Kontraszt, 2015/10/31 17:30

Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin (235.)http://www.torzsasztal.com
Eleink úgy tartották, aki Márton napján libát nem eszik, egész évben éhezik.
Frank Zsolt és Kádár Németh Matild mesterszakácsok a Roosevelt téri Halászcsárdában hozzájárulnak a libatorhoz egy nagyon finom fogással, hisz bemutatják, hogyan készül a töltött libanyak.
Frank Sándor, Frank Zsolt és Kádár Németh Matild mesterszakácsok a Roosevelt téri halászcsárda csapatával TÁMOP egészségnapon vettek részt. Ennek keretében az SZTE gyakorló általános iskola tanulóival és szüleikkel ismertették meg az egészséges táplálkozásban rejlő lehetőségeket, ízeket. Bebizonyították többek között, hogy a répa is lehet egy remek sütemény alapanyaga.
Szöllősi Viktor és ikertestvére Szöllősi Gergő a kiszombori Rónai Kúriában egy egyszerű, könnyen elkészíthető, de annál finomabb étel receptjét mutatják be. Ez pedig a fokhagymás göngyölt császárszalonna tepsiben sütve.
Barta László az Algyői Halászcsárda tulajdonosa szakszeű részletességgel, az alapoktól mutatja be, hogyan is készül egy igazán finom, tartalmas, klasszikus magyar egytálétel, a Jókai Bableves.
Élénk viták zajlanak a magyar gasztronómia egyik gyöngyszeméről, a halászléről.
A legfrissebb hír, hogy a bajai halászlét hungarikummá minősítették a közelmúltban.
A szegediekben joggal fogalmazódott meg a kérdés, hogy a szegedi halászlé miért nem érdemelte ki ezt a rangot. Állásfoglalás helyett következzen most egy összeállítás a két halászlé mibenlétéről, erényeiről, különbségeiről és történetéről.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031