Megújult AVON sminktermékek + NYEREMÉNYJÁTÉK (LEZÁRVA)!!!Videó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:Megújult AVON sminktermékek + NYEREMÉNYJÁTÉK (LEZÁRVA)!!!
Forrás: The very style blog, 2013/08/30 06:45

Megújult AVON sminktermékek + NYEREMÉNYJÁTÉK (LEZÁRVA)!!!KÉRLEK OLVASD EL!
Blog: http://theverystyle.blogspot.com/
Facebook: https://www.facebook.com/TheVeryStyleBlog
Instagram: http://instagram.com/alexandratvsb
Twitter: @AlexandraTVSB
email: theverystyleblog@gmail.com
A nyereményjáték szabályai:
1. A játékban 18 év felettiek vehetnék részt, illetve 18 év alattiak szülői engedéllyel, ugyanis a nyertesnek el fogom kérni a címét, hogy oda postázhassam a nyereményét.
2. Bárki jelentkezhet országhatáron belül és kívül.
3. A sorsoláson azok vehetnek részt, akik feliratkoztak a TheVeryStlyeBlog Youtube csatornára, és lájkolták a TheVeryStyleBlog facebook oldalt (https://www.facebook.com/TheVeryStyleBlog), majd kommentben beírják a nyereményjáték Youtube videója alá a Facebook felhasználónevüket, valamint hogy milyen videókat szeretne látni tőlem a jövőben.
4. Plusz esély szerezhető azzal, ha követsz a Twitteren (@alexandratvsb) és/vagy az Instagramon (@alexandratvsb), és a twitteres/instagramos felhasználónevedet is beleírod a kommentedbe a videó alá.
5. A nyereményjáték 2013.szeptember 13. éjfélig tart, utána sorsolok, a nyertes nevét szeptember 15-én vasárnap közzéteszem a TheVeryStyleblog facebook oldalon, és a nyertes üzenetet is fog kapni tőlem, de külön nyertes videó nem lesz.
A nyertes nyereménye egy Ultra Glazewear szájfény Pale Peach árnyalatban, egy rúzsceruza Carefree Coral árnyalatban, valamint a Jeans árnyalatú négyes szemhéjpúder paletta.
Az AVON bloggertalálkozóról itt olvashattok részletes bejegyzést:
http://theverystyle.blogspot.hu/2013/08/avon-bloggertalalkozo.html
A videóban említett termékek:
Extra lasting extratartós folyékony alapozó - Natural beige és Medium beige
Színmegújító ajakrúzs - Pout, Lava Love és Oxford Wine
Ultra Glazewear szájfény - Iced Pink, Pale Peach és Strawberry Shine
Rúzsceruza - Carefree Coral
Négyes szemhéjpúder paletta - Berry Love és Jeans
Extra lasting extra tartós folyékony szemhéjtus - BlackAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031