$ MEGLEPTEM ANYÁT 😱 + AMIRE VÁRTATOK! 💖🏠 $ ✨Dzsudló, House Tour✨Videó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:$ MEGLEPTEM ANYÁT 😱 + AMIRE VÁRTATOK! 💖🏠 $ ✨Dzsudló, House Tour✨
Forrás: Csecse Attila, 2023/05/29 17:45

$ MEGLEPTEM ANYÁT 😱 + AMIRE VÁRTATOK! 💖🏠 $ ✨Dzsudló, House Tour✨Anyaaaa!! Olyan rég volt már videóban, hogy az nagyon durva! :3 Ebben a hosszú vlogban rengeteg minden történik: house tour, erkély átalakítás, Dzsudló koncert, valamint Anyumat is meglepem!
Reklám | Köszönöm szépen a támogatást a La Roche-Posay csapatának! :) A mai videóban az Effaclar termékcsaládról is szó esik, amelynek termékei nekem rengeteget segítettek a bőrömön! :D Ha bőrhibákkal küzdesz, mitesszereid, pattanásaid vannak, az ő termékeik szuper segítséget nyújtanak ezen problémák ellen, hogy aztán 100%-osan jól érezd magad a bőrödben.
A La Roche-Posay Effaclar termékcsalád világszerte bőrgyógyászok által is ajánlott arcápolóit zsíros, aknéra hajlamos bőrűek számára fejlesztették ki.
A videóban szereplő termékek:
La Roche-Posay Effaclar habzó arctisztító gél: https://www.larocheposay.hu/effaclar/effaclar-habzo-arctisztito-fel
La Roche-Posay Effaclar ultra-koncentrált szérum: https://www.larocheposay.hu/effaclar/effaclar-ultra-koncentralt-szerum
La Roche-Posay Effaclar Duo(+): https://www.larocheposay.hu/effaclar/effaclar-duo-plus
KITTI CSATORNÁJA: https://www.youtube.com/c/CsecseKitti
HORGOLÓS INSTÁM: http://instagram.com/horgolt.szeretet
INSTAGRAM: http://instagram.com/csecseattila
TWITCH: http://twitch.tv/csecseattila
TIKTOK: csecseattila
FACEBOOK: http://on.fb.me/1KYcfI2
E-MAIL: csecseattila2@gmail.com
Üzleti megkereséshez: csecseattila2@gmail.com
Zene: epidemicsound.com
Outro: epidemicsound.comAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031