Sírva panaszkodtak a hívei Magyar Péternek az országjárásonVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:Sírva panaszkodtak a hívei Magyar Péternek az országjáráson
Forrás: Blikk videók, 2024/04/19 15:00

Sírva panaszkodtak a hívei Magyar Péternek az országjáráson„Valami mocorog az emberekben” – konstatálta egy gyulai férfi, amikor meglátta a szerdai, hűvös tavaszi időben a vár oldalában sereglő embereket. Magyar Péter a Békés megyei városban kezdte meg a TISZA Párt országjárását, ám az érdeklődés meglepte a helyieket is.
– Nincs rendes ellenzék a városban, polgármesterjelöltet is szenvedve állítanak, ha sikerül. Évtizedek óta nem láttam a városban ennyi embert egy politikai rendezvényen, maguk is érthetik, mekkora a vágy a változásra – mondta lapunknak egy helyi férfi, miközben a feleségével magasabbra húzódtak a vár melletti téren. Nem csak a meleg miatt, hanem hogy lássák is Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter exférjét, amikor beszél.
A nem sokkal később megérkező Magyart több mint ezer szimpatizáns és érdeklődő várta.
– Nagyon örülök, hogy itt lehetek Doboz mellett, ahol a családom felmenői református lelkészek voltak – mondta a politikus.
Beszédében igyekezett kitérni a térség problémáira, főleg az agrárium helyzetére, de – érdekes módon – erre rezonált legkevésbé a közönsége. Ellenben nagy taps fogadta a közmédia pártsemlegessé tételéről szóló terveit, különösen az Európai Ügyészséghez való csatlakozást, a korrupció felszámolását.
– Szerintem a gazdák egész jól elvannak a vidékünkön a többiekhez képest, viszont a jogásztól a kétkezi munkásig mindenki érzi, hogy nagyon elmaradott egész Békés. Fizetésben, életszínvonalban, kulturális és oktatási lehetőségekben – magyarázta egy középkorú nő, aki az esti békéscsabai beszédére is követte Magyar Pétert.
A beszéde után a legtöbb időt a szavazókra szánta, tucatjával kérdezték a helyi problémáikról, az arra adható szakpolitikai válaszokról Magyart – mindezt okkal, ugyanis a korábbi beszédeiben keveset osztott meg a még formálódó programjáról. Egy fiatal férfi a megyei közutak állapotára panaszkodott, Magyar Péternek ebben még érintettsége is volt.
– Korábban a Magyar Közút igazgatósági tagja voltam, egyetlen mentségem, hogy nem sokáig – ütötte el egy viccel, majd úgy folytatta, a testületben kínosan beszéltek nekik arról, hogy lehetőség szerint senki ne közlekedjen a magyar hidakon, annyira rossz állapotban vannak, bármikor leomolhatnak.
A kört azzal zárta, hogy a jó úthálózat és állami szolgáltatások a vidék felemelkedésének alapja, s a hazaihoz képest Ausztriában és Horvátországban ez sokkal olcsóbban, sokkal jobb minőségben sikerül megvalósítani, mert nem lopják el a forrásokat.
Kövessen minket a közösségi médiában:
Facebook ► https://www.facebook.com/blikkhu
Instagram ► https://www.instagram.com/blikkhu/
Feliratkozás a Blikk.hu YouTube csatornájára ►
https://www.youtube.com/user/BlikkTV?sub_confirmation=1
Blikk.hu ► https://www.blikk.hu/?utm_medium=social&utm_source=youtube&utm_campaign=blikk-hu-page-post&utm_content=end-screen
#Blikk #MagyarPéter #TISZApártAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031