Végigkövettük Magyar Pétert pályafutása legfontosabb napján - a tömeg oldotta fel feszültségétVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:Végigkövettük Magyar Pétert pályafutása legfontosabb napján - a tömeg oldotta fel feszültségét
Forrás: Blikk videók, 2024/04/07 21:00

Végigkövettük Magyar Pétert pályafutása legfontosabb napján - a tömeg oldotta fel feszültségétA Blikk egy napra Magyar Péter nyomába szegődött, hogy bemutassuk, hogyan készül politikai pályafutása legfontosabb napjára.
Kavargó érzésekkel fogadott minket párjával, Vogel Evelinnel az oldalán: hajnal 2 óráig írta a beszédét, amit nem volt lehetősége elpróbálni, olyan sok apró feladat maradt a meghirdetett „Nemzeti Menet” reggelére.
Magyar, mint egy filmrendező járta be a terepet, minden technikai részletről érdeklődött. Egy gyors hangpróba után a demonstrációt biztosító rendőrtisztekkel egyeztetett.
A program mindössze fél órával az indulás előtt állt össze. A még felhasználható öt-tíz másodperceket a támogatóival töltötte Magyar: tapasztalhatóan érdemnek tekintették, hogy a politikussal beszélhetnek, akik a vasúti menetrend miatt korán érkeztek az ország távolabbi vidékéről.
A Deák térre átsietve már több ezer támogatója várta Magyart, megjelenésével pedig kisebb káosz alakult ki, mindenki vele akart egy szót váltani vagy közös képet készíteni. Noha a testőrei kevésbé örültek a helyzetnek, szemmel láthatóan Magyar a támogatói között oldódott fel először és állt a menet elejére. A menet közben Vogel Evelin, Magyar Péter párja számos alkalommal a könnyeivel küzdött. – Ez a tömeg, tele bizalommal és hittel nagyon megindító volt – osztotta meg velünk Vogel Evelin.
A színpadhoz érve Magyar újra megkomolyodott. A gondokat fokozta, hogy még a súgógép is elromlott, de Magyar ekkor már igyekezte átvenni a hangulatot a tömegtől, ahogy a felvezető lépcsőn ülve csendben várta az előtte felszólalókat.
Kövessen minket a közösségi médiában:
Facebook ► https://www.facebook.com/blikkhu
Instagram ► https://www.instagram.com/blikkhu/
Feliratkozás a Blikk.hu YouTube csatornájára ►
https://www.youtube.com/user/BlikkTV?sub_confirmation=1
Blikk.hu ► https://www.blikk.hu/?utm_medium=social&utm_source=youtube&utm_campaign=blikk-hu-page-post&utm_content=end-screen
#Blikk #magyarpéter #Kossuthtér #tüntetés #exkluzívAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930