"Ha nem szereted magad, az megbetegít!" - Járai Máté a CímlapsztoribanVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:"Ha nem szereted magad, az megbetegít!" - Járai Máté a Címlapsztoriban
Forrás: Blikk videók, 2024/03/16 18:00

"Ha nem szereted magad, az megbetegít!" - Járai Máté a CímlapsztoribanA Címlapsztori e heti adásában a Jászai-díjas Járai Máté a vendégünk. A Blikk TV heti interjújában a színész műsorvezető őszintén vallott Eszenyi Enikővel létrejött barátságáról, de szülei elvesztéséről és testvérével való viszonyáról is.
Máté ezúttal nem "bohóc énjét" vette elő, őszinte és komoly arcát mutatja a két műsorvezetőnek, Holdampf Lindának és Marczali Lászlónak. Szóba kerül a terápia és az is, mi kell ahhoz, hogy megbékélj saját magaddal.
Járai Mátét a magyar televíziótól kezdve, a közösségi médián át a színházig mindenütt láthattuk már, ez alkalommal ő járt a Blikk stúdiójában.
A Címlapsztoriban most Járai Máté nevét ütöttük be a Google keresőjébe, a nem mindennapi házasságáról ismert színészről most sokkal több érdekesség derült ki, mint eddig bármikor!
Szülei nagy hatást gyakoroltak Mátéra, szenvedett, küzdött és hosszú utat járt be ahhoz, hogy békével tudjon felmenőire gondolni. A Címlapsztoriban erre is kitért:
- Azt hiszem apámat jobban szerettem, mint édesanyámat.
Húgáról elég keveset tudunk, a keresési javaslatok között viszont ott szerepelt, így Máté beavatta műsorvezetőinket abba, hogy egy polcra sorolta testvérét a szüleivel, amiről úgy fogalmazott: hiba volt.
A színész őszintén vallott az idegösszeomlásáról is, az adás során nem tartotta magában az érzéseket, a mindig mosolygós Máté könnyes szemmel vallott mélypontjairól is.
- Amíg ott voltam addig az enyém volt - mesélte a Jászai Mari-díjas színész a Reggeli műsorából való távozásáról. Ugyan 2023-ban véget ért munkaviszonya az RTL korai műsorával, úgy érzi ezzel még dolga van, és rengeteg mindenre még keresi a választ
Kövessen minket a közösségi médiában:
Facebook ► https://www.facebook.com/blikkhu
Instagram ► https://www.instagram.com/blikkhu/
Feliratkozás a Blikk.hu YouTube csatornájára ►
https://www.youtube.com/user/BlikkTV?sub_confirmation=1
Blikk.hu ► https://www.blikk.hu/?utm_medium=social&utm_source=youtube&utm_campaign=blikk-hu-page-post&utm_content=end-screen
#Blikk #JáraiMáté #címlapsztoriAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930