Ganxsta Zolee és Nagy Feró a Címlapsztoriban Azahriahról, Győzikéről és Czutor Zoliról beszéltVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:Ganxsta Zolee és Nagy Feró a Címlapsztoriban Azahriahról, Győzikéről és Czutor Zoliról beszélt
Forrás: Blikk videók, 2023/11/03 18:00

Ganxsta Zolee és Nagy Feró a Címlapsztoriban Azahriahról, Győzikéről és Czutor Zoliról beszéltAz e heti Címlapsztoriba a Nemzet Csótányát, Nagy Ferót és a Kartel frontemberét, Ganxsta Zoleet invitáltuk. Zoli egy 20 perccel később esett be a Blikk TV stúdiójába, de ezt követően szem nem maradt szárazon.
A hét legolvasottabb blikkes híreiről a két híresség kendőzetlen őszinteséggel beszélt. Szóba került Azahriah hihetetlen sikere, amely előtt Feró emelte kalapját, sőt, még azt is felajánlotta, vokalista lesz Azi koncerjein.
Az irigykedők is megkapják a magukét.
A két focirajongó zenész a Curtis és Győzike közötti szóváltásról is elmondta véleményét, hogy pontosan mit, ez kiderül a friss adásból, ahogy az is, hogy van most Kassai Ilona, Zoli 95 éves Kossuth-díjas édesanyja, vagy épp az, hogy viseli Nagy Feró azt, hogy Ganxsta évek óta tartozik neki.
Kövessen minket a közösségi médiában:
Facebook ► https://www.facebook.com/blikkhu
Instagram ► https://www.instagram.com/blikkhu/
Feliratkozás a Blikk.hu YouTube csatornájára ►
https://www.youtube.com/user/BlikkTV?sub_confirmation=1
Blikk.hu ► https://www.blikk.hu/?utm_medium=social&utm_source=youtube&utm_campaign=blikk-hu-page-post&utm_content=end-screen
#Blikk #NagyFeró #GanxstaZolee #címlapsztori #azahriah #czutorzoli #győzikeAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031