DTK: Elviszlek magammal – Sodró ElizaVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:DTK: Elviszlek magammal – Sodró Eliza
Forrás: WMN Magazin, 2023/10/25 19:15

DTK: Elviszlek magammal – Sodró ElizaKatt a feliratkozáshoz! https://www.youtube.com/channel/UCHKlicSHzHbIXcEDkvlIIkA?sub_comfirmation=1
WMN Facebook: https://www.facebook.com/wmnmagazin;
WMN nyitóoldala: https://wmn.hu/
WMN hírlevél: https://wmn.hu/hirlevel-feliratkozas
Sodró Eliza színész 1990. december 17-én született Budapesten. Gyerekkorától kezdve egyértelműen erre a pályára készült, olyannnyira, hogy a családja sem kételkedett benne sosem, hogy meg is valósítja a tervét. Igazi jó tanuló, a kortársai által strébernek mondott kislány volt. Sváb nagymamája esti mese helyett igaz történeteket mesélt nekik a háborúról. Eliza kamasz volt, amikor szülei elváltak, és két öccse mellé később apukája révén született még egy testvére. A szülők válásával párhuzamosan elindult Eliza „lázadó” korszaka, egy évet Berlinben élt, apukája kiszuperált furgonjával kalandozott Európában. Aztán felvették a Kaposvári Egyetem színművész szakára. Hallgatói évei alatt vette át az intézmény vezetését Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója. Elizában ez az időszak nagyon mély nyomokat hagyott emberileg és szakmailag is. Az autóban arról mesélt, hogy úgy érezte magát, mint a szülei válásakor: az érte felelős felnőttek között konfliktus van, amit az ő feladata lenne feloldani. Magáért akkor nem mert kiállni, de később, az SZFE hatalomátvételének idején a nála fiatalabbakért már igen; emlékezetes volt Vidnyánszkynak írt nyílt levele például. Azóta ő a „bátor”, közéleti kérdésekben felszólaló színésznő. Közben társulati tag a Radnóti Színházban, ahol most mutatták be a 3tél című, Alföldi Róbert által rendezett kortárs horvát darabot (ennek a próbájába lestünk bele a forgatáskor), játszik a Hatszín Teátrumban, ahol a kamasz Janikovszky Évát alakítja a Kizárólag az utókor számára című előadásban és közben egy kőkemény közös darabra is készül párjával, Rusznák András színésszel (akivel a Magyarázat mindenre című filmben is egy párt alakítanak). A közös munkáról, a magánéletbe átfolyó játékról, a mozaikcsaládos működésről is mesélt D. Tóth Krisztának úton a színházból haza.
Támogatóink:
Audi Magyarország (https://wwww.audi.hu)
Elektromos autó biztosítás (Allianz Autóm) | Allianz Hungária (https://www.allianz.hu/hu_HU/lakossagi/gepjarmu-biztositasok/autom-elektromos-auto-biztositas.html)
OMV | VIVA El Salvador Direct Trade kávé (https://www.omv.hu/hu-hu/toltoallomasaink/viva/viva-kavekinalat/el-salvador)Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031