Hangszersimogató - József Attila: A hetedikVideó: Zene, koncertek, előadók és énekesek, klipek és zene TV-k:Hangszersimogató - József Attila: A hetedik
Forrás: CLS Music, 2017/12/07 16:30

Hangszersimogató - József Attila: A hetedikMegjelent a Hangszersimogató Varázslások - Azt kívánjuk szívesen című albuma!
letöltés: https://goo.gl/awcXBQ
CD vásárlás: https://goo.gl/fxEQYz
 „A zene, az igazi, a megtisztulás fürdője, olykor jeges, olykor forró. (…) A tisztulás igénye örök. A talentum, amellyel erre alkalmas zenét költhetett a perui pásztor, a székely öregasszony, az afrikai pigmi és a zenelejegyzésünk egyezményét ismerő Bach és Bartók, mindenféle technikán keresztül fülbe, szájba, kézbe, szembe, véráramba jutva elkezdi tisztító munkáját. Söpör, sikál, ás, kapál, gazol, lazít, egyenget, kiemel, fényesít.” (Kokas Klára)”
Mindennapi rohanó életmódunk, rutinjaink elfeledtetik velünk a bennünket körülvevő pozitív üzenetek fontosságát. Hangszersimogató Varázslások – Azt kívánjuk szívesen című lemezünkre ezért olyan jól ismert népdalokat, játékokat és mondókákat válogattunk, amelyek évszázadokon át kikristályosodott szövegei  pozitív üzeneteket, jókívánságokat hordoznak.
Ezek a dalok – mintegy varázslatos módon – a mindennapos nehézségek  során is kapaszkodóként szolgálhatnak, sikeresen mozgósíthatják megküzdési stratégiáinkat, segíthetnek belső egyensúlyunk, valamint a környezetünkkel és a természettel kialakított harmonikus viszony visszaállításában, illetve fenntartásában.
Tracklista:
1. Azt kívánjuk szívesen
2. Minden jót
3. Süss fel, Nap
4. Ess eső, essél
5. Bújj, bújj, zöld ág
6. Hej, tulipán
7. Tavaszi szél
8. Cifra palota
9. Séé Mama
10. Én kicsike vagyok
11. Rakjuk a tüzet
12. Se nem kicsi, se nem nagy
13. Behozzuk az egészséget
14. Fellegajtó nyitogató
15. Áldást hozzál, áldást vigyél
16. József Attila: A hetedik
17. Sok születésnapokat
18. Asztali áldás
19. Én ágyamba lefekszek
20. Adjon Isten jó éjszakát
21. Szíves házigazda, tovább indulunk
Köszönjük minden szülőnek, aki hangszert vesz gyermekének és segíti zenei tanulmányaiban és köszönjük minden pedagógusnak, aki szeretettel lelkesítve zenére tanítja őket.
Köszönjük családjainknak, barátainknak, Dávid Júliának, Horváth Piroskának és a 3K Kulturális Központnak, Madár Krisztának, Szilágyi Miklósnak (Dr.Sax), Zsoltnak. Köszönjük az NKA támogatását.
Végül, köszönjük Nektek, gyerekek, akik létezésetekkel annyi örömöt és vidámságot hoztok a felnőttek világába.
Borítókép: Dávid Júlia
Borító tervezés: Babarci Bulcsú
Zenekari fotó: Bársony Bence (http://www.bencebarsony.com)
Zenei rendező: Bársony Bálint (http://www.barsonybalint.hu)
Mix: Bársony Bálint és Elek Norbert
Mastering: Elek Norbert (http://www.eleknorbert.com )
Producer: Bérczes Ádám
P+C 2017, Egység Média. Minden jog fenntartva.
Mindenkinek legyen jó!
_______
A Hangszersimogató név egy szabad zenei foglalkozás gyerekeknek és szüleiknek egyaránt. Interaktív közös játék a hangszerekkel. Foglalkozásaink célja a hangszerek hangjának megismertetése és az együttzenélés, együtténeklés örömének átadása kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
A gyerekeknek szóló koncertek sajátossága, hogy a kisemberek aktívan bevonódnak az előadásba, nemcsak közös énekléssel, táncolással, hanem a számtalan hangszerrel is melyeken játszva, melyeket kipróbálva az előadás alatt is részévé válnak a produkciónak. A koncerteket követően a gyerekeknek lehetőségük van, hogy kipróbáljáj az összes hangszert, melyen az előadók muzsikálnak, így hozva közelebb hozzájuk a zene és a zenélés varázslatos világát.
A Hangszersimogató tagjai: Korzenszky Klára, a Makám együttes énekesnője, valamint Bársony Bálint és Zenekara.
– Bársony Bálint – szoprán és tenorszaxofon, furulyák, gitár, ének
– Elek Norbert – zongora
– Korzenszky Klára – énekes, gyermekpszichológus, a foglalkozás vezetője
– Rieger Attila – elektromos és akusztikus gitárok
– Tar Gergely – egzotikus ütőhangszerek, afrikai dobok, csörgők, csengettyűk
További információk:
https://www.facebook.com/hangszersimogato
http://www.hangszersimogato.com
_______
Támogasd munkámat azzal, hogy engeded végigfutni a videók előtti reklámfilmet. Vagy klikkelj rá bármelyik, az oldalon megjelenő bannerre, vagy egy következő videóra!
Iratkozz fel az Egység Média hírlevelére, hogy első kézből értesülj híreiről: https://goo.gl/4sS5TI
Iratkozz fel az Egység Média Zene youtube csatornájára friss zenei tartalmakért /Subscribe to: http://youtube.com/egysegmedia
Iratkozz fel az Egység Média-Film youtube csatornájára friss video tartalmakért / Subscribe to: http://youtube.com/egysegmedia-film
Iratkozz fel az Egység Média-Hangoskönyv youtube csatornájára friss hangoskönyvekért / Subscribe to: http://youtube.com/egysegmedia-hangoskonyv
"Lájkold" facebook oldalamat friss híreinkért! / Like here: https://www.facebook.com/egysegmedia
honlapjaim / websites:
http://www.egysegmedia.hu
http://www.berczesadam.hu
http://www.zenewebshop.com
Zenéink, hangoskönyveink letölthetőek és streamelhetőek MÉG az összes ismert letöltő- és streamoldalról. Csak írd be a keresett előadó nevét és/vagy dalcímet az adott honlap kereső felületén. / Our musics are available on all key digital download and streaming sites.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031