A remény hal meg utoljára. Legalábbis biztos utánunk. - CHARITY STREAM! - PUBGVideó: Számítástechnika, tudományos kutatások, okostelefon és laptop tesztek:A remény hal meg utoljára. Legalábbis biztos utánunk. - CHARITY STREAM! - PUBG
Forrás: Sirius & Slowmo2, 2017/10/15 19:45

A remény hal meg utoljára. Legalábbis biztos utánunk. - CHARITY STREAM! - PUBG►Ma minden adomány a Lélekkel az Egészségért Alapítványnak megy. (A stream alatt azért kiírja a neved!): https://goo.gl/NjnAFr
►Mit csinálnak?
A hatékony stresszkezeléssel kapcsolatos előadásokat tartanak iskolákban, a tanulóknak, a tanároknak és a szülőknek egyaránt.
Kiképzett pszichológus szakemberek interaktív, korhoz igazított 45 perces előadásokat tartanak a tanulóknak, (nyilván ennyi fér bele az ofő órába :D), ahol átbeszélik, hogyan lehet felismerni a stresszt, mit lehet vele kezdeni, hogyan lehet kezelni, illetve tisztázzák, hogy igen, a stressz nem csak a felnőtteket érinti.
A tanároknak hosszabb másfél órás csapatépítő tréningeket szerveznek, ahol nem csak nekik mutatják meg, hogy hogyan tudnak megbirkózni a stresszel, de olyan módszereket is mutatnak, amikkel a gyerekeknek is segíteni tudnak.
A szülőket pedig ismeretterjesztő anyagokkal támogatják, hogy segíteni tudják a gyereket alkalmazni azt, amit az órán tanultak.
28.000 Ft lehetőséget nyújt nekik eljutni egy osztályhoz, míg 60.000 Ft egy tanári képzést tesz lehetővé. Természetesen ennek nem kell egyben érkeznie, mint ahogy az lenni szokott az adományaitok összeadódnak, egy euró is sokkal közelebb visz minket a célhoz.
Ha tetszik a dolog beszélj az osztályfőnököddel, jelentkezzetek, hátha hozzátok is eltudnak jutni:
http://sulinyugi.hu/
Ezen az oldalon egyébként bővebb információ is található a kezdeményezésről.
►FIGYELEM! A super chat funkciót a mai napra kikapcsoltam, mivel annak nem tudom átadni a bevételét. (nem kapok róla kellően részletes kimutatást, nem tudom mikor érkezik meg, egy katyvasz az egész.)
A csatorna szponzorációt viszont nem kapcsoltam ki, de ennek sem tudom átadni a bevételét sajnos. (Erről még azt se tudom mikortól fogom egyáltalán megkapni. Ha ezt a funkciót kikapcsolom elvesztem az összes eddigi szponzorom, ami nem cool. Ez még nagyobb katyvasz. mint a szuper chat.)
► Twitch csatornánk: http://goo.gl/54Ylzs
► Facebook oldalunk: https://goo.gl/yaBWsG
► Instagram (Sirius): https://goo.gl/qA9QKC
► Twitter (Sirius): https://goo.gl/ebLHUO
Technika:
►Processzor: I7 3770K
►Ram: 16 GB Kingston 1866MHz
►Videókártya: GTX 980TI
►Gépház: Cooler Master Silencio 550
►Alaplap: Gigabyte GA-Z68MX-UD2H-B3
►Processzor hűtő: Corsair Hydro Series H60
►Táp: Cooler master Silent pro 700w
►Capture kártya 1: Avermedia live gamer HD
►Capture kártya 2: Avermedia Extremecap U3
(Viszonylag ritkán használom őket)
►Mikrofon: Blue Yeti
►Egér: Logitech G500S
►Billentyűzet: Cooler Master: Devastator
►Fejhallgató 1: Skullcandy PLYR 1
►Fejhallgató 2: Skullcandy PLYR 2
►Webkamera: Logitech C920
►Kamera: Sony Cyber-Shot DSC-RX100 Mark IVAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031