Meghajtottuk itthon a legendás amerikai izomautót - CORVETTE C8 versenypályánVideó: Számítástechnika, tudományos kutatások, okostelefon és laptop tesztek:Meghajtottuk itthon a legendás amerikai izomautót - CORVETTE C8 versenypályán
Forrás: Vezess.hu, 2022/07/03 06:30

Meghajtottuk itthon a legendás amerikai izomautót - CORVETTE C8 versenypályánA kezdetektől fogva képben volt a Chevroletnél, hogy a Corvette-ből egyszer középmotoros sportautót faragnak. Az első prototípust már a 60-as években megépítették és összesen kilenc próbálkozás előzte meg a 2020-ban bemutatott, sorozatgyártásra érett nyolcadik generációs Corvette-et. A C8-as az eddigi legmerészebb Corvette, de a kompozit burkolatok alatt ugyanolyan egyszerű maradt, mint az elődei. Viszont merőben más élményt tud nyújtani, mint eddig ó. De képes utolérni az európai középmotoros szupersportautókat úgy, hogy sokkal kevesebbe kerül? Ennek jártunk utána, méghozzá versenypályán!
#chevrolet #chevroletcorvettec8 #versenypálya #corvette
Feliratkozás a csatornára: http://bit.ly/VezessTV-feliratkozas
Ez a Vezess YouTube-csatornája. A vezess.hu Magyarország piacvezető autós lapja, havonta több mint 1,5 millió olvasóval. 2001-ben alapított magazinunkban évente 150-160 új autót tesztelünk itthon és a világ számos országában. Írunk használt autókról, haszongépjárművekről, beszámolunk a motorsport eseményeiről, kiemelten foglalkozunk a Forma-1-gyel. Cikkeinkben igyekszünk minden olyan témával foglalkozni, ami érintheti a közlekedés résztvevőit. Körüljárjuk az autóvásárlás, az üzemanyagok, a rendszámok, a gyorshajtás, az autójavítás kérdéseit, de nem maradnak ki a vicces történetek sem. YouTube-csatornánkon is megtaláljátok a fenti témákat, de a használt autókkal, az autók fogyasztásával, fedélzeti rendszereivel és a Forma-1 történéseivel külön, kiemelt sorozatokban is foglalkozunk. #vezess #teszt #autóteszt #üzemanyagár #autó
Web: https://www.vezess.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/vezess/
Insta: https://www.instagram.com/vezess/
E-mail: youtube@vezess.huAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031