LEGÜTŐSEBB MINECRAFT MINIGAME! - The MineVideó: Számítástechnika, tudományos kutatások, okostelefon és laptop tesztek:LEGÜTŐSEBB MINECRAFT MINIGAME! - The Mine
Forrás: TheCovery, 2019/02/05 18:15

LEGÜTŐSEBB MINECRAFT MINIGAME! - The MineAkik régóta követnek tudják, hogy annó próbálkoztam egy Podcraft szerverrel, de a beta után kiderült, hogy nagyon messze vagyunk attól amit szeretnénk. Ezért is ültettük le kispadra a projektet és dolgoztunk rajta amennyit csak tudtunk! Szerintem jól sikerült!
-o- Csatlakozz a szerverre még MOST -o-
Ip: play.themine.hu
Kliens: themine.hu/TheMine.exe
Honlap: www.themine.hu
Music:
- Seizo - Oh Baby
- DJ Kimera
- Two Friends feat.KtPearl
- Daddy Yankey ft. Pit Bull & Lil Jon - Gasolina (Remix)
- The Verve - Bittersweet Symphony (Mister Black Remix)
Ez a fajta reklám ami megjelenik a videóban azért jöhetett létre, mert programozással tevékenykedő cégemhez alig találunk munkaerőt, így amit a http://codecool.com csinál, azzal teljesen tudok azonosulni és meggyőződésem, hogy erre van szüksége a munkaerőpiacnak. Köszönöm a türelmeteket azért az 5mp-es blockért és akit érdekel ez a pálya nyugodtan keresse fel őket!
Pólók, cuccok: http://podkedd.theuniqum.hu
Weboldal: http://podkedd.hu
---------- Elérhetőségek ---------------
Email címem: thecoveryhu@gmail.com
Twitter: http://twitter.com/gcsomesz
Facebook: http://facebook.hu/YT.Covery
----------- Szervereim ------------------
GTA (MTA) : http://hl-rpg.euAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930