Az ígéret szép szó.Videó: Számítástechnika, tudományos kutatások, okostelefon és laptop tesztek:Az ígéret szép szó.
Forrás: Sirius & Slowmo2, 2018/05/05 13:45

Az ígéret szép szó.Furcsa egy stream ez én mondom! Olvasd el a leírást ha többet akarsz megtudni róla! Kérlek olvasd el. Egyszerűbb lesz mindenkinek.
►LEHETSÉGES HOGY NEM SIKERÜL!
Kifejezett magas az esélye annak, hogy nem sikerül ez az adás. Normális körülmények között is szokott probléma lenni a streamekkel, ez pedig nem normális semmilyen értelemben sem. Ha a stream maga sikerül, simán lehetnek lag problémák, hang problémák, kép problémák (Az orgona hangjával elképzelésünk sincs mit csinálunk). Bármelyik előfordul, semmit, de komolyan mondom, semmit nem tudok tenni a javításukra, ugyanis éppen házasodni fogok.
►PRIORITÁSOK:
Fontos, hogy az esküvő a legfontosabb, ha sikerül streamelni, az király! Ha nem, akkor nem fogom feltartani az eseményeket, hogy megjavítsam. Időben elkezdem építeni a technikát, de ha nem sikerül nem tudok sajnos változtatni a dolgokon.
►DONATION:
Ez alatt a stream alatt nem üzemel donation popupp. Nyilván azt, hogy itt link nincs meglehet kerülni, de tudjatok róla, hogy nem ugrik fel semmi. Nem szeretnék úgy gondolni erre a napra, mintha a pénzre lenne kihegyezve. Reklámok valószínűleg lesznek, de attól aztán nem fog kifordulni a sarkaiból a világ. :D
►MIÉRT TÖRTÉNIK EZ AZ EGÉSZ?
Nem tudom. Az esküvő szervezésének nagyon korai fázisában volt egy ötlet, hogy utazzunk ki asszonykával külföldre házasodjunk össze bárki nélkül és streameljük az eseményt a családnak. Végül a rendesen megszervezett esküvő mellett döntöttünk, nem akartuk bántani azokat akik szeretnek minket, illetve nagyon szeretünk a családunkkal és a barátainkkal is lenni, szóval bolondság lenne kihagyni egy lehetőséget, de ez az egész streamelés ötlet valahogy megmaradt.
Gondolom beszéltem róla valami streamben, vagy ilyesmi. Nem tudom hogyan, de szárnyra kapott az ötlet és megígértem a közösségnek, hogy ha máshogy nem is, online legalább részt vehetnek a polgári és templomi esküvőkön. A polgárival kapcsolatban végül minden a fejére állt, nem tudtuk ugyanarra a napra rakni így nem az összes vendég előtt, csak szűk családi körben tartottuk meg, azt pedig nem akartam közvetíteni. Sok arc között elvesznek a részletek, de ez így nagyon konkrét lett volna.
A templomi esküvőn viszont ott lesz mindenki, szóval miért ne?
Sokan kerülhettek ide olyanok, akik egyébként nem követik a munkásságomat. Nem vagyok vlogger, nem osztom meg az életem minden egyes percét a nézőimmel. Nem készítek vlogokat a wc-n is, nem közvetítem még azt is amikor alszom. Ez egy gesztus a közösségem irányába.
►VALLÁSI KÉRDÉSEK:
Bizonyára elő fog kerülni a komment szekcióban vagy chaten, bizonyára sokatokban felvetődik a kérdés:
Mit keresek egy templomban ha nyíltan nem vagyok vallásos, nem vagyok megkeresztelve és nem is leszek?
A legjobb kérdés srácok.
A helyzet az, hogy nem hiszek semmilyen felsőbb hatalomban, viszont egy dologban igen. Asszonykában. Ő pedig hisz és szeretné, ha ily módon is megerősítenénk a köztünk lévő köteléket. Személy szerint nagyon fontosnak tartom, hogy mindkettőnk gondolatai és hite tiszteletben legyen tartva, azzal ha egyértelműen nemet mondok erre, elnyomnám az ő álláspontját, ugyan úgy, ahogy ő elnyomná az enyémet, ha teszem azt meg kéne keresztelkednem.
A megoldás ebből adódóan az volt, hogy keresünk egy lelkészt, aki elvállal minket úgy ahogy vagyunk. Szerető, alapvetően nagyon erős és nagyon hasonló értékrendű embereket, akik teljesen véletlenül más gyökerekből eredeztetik az imént említett hasonló értékrendjüket. Szerencsénkre találtunk ilyet, aki elfogadja azt, hogy mindkét fél álláspontja egyenértékű, de ez nem jelenti, hogy nem köthetőek kompromisszumok. Valami ilyesmiről szól az élet is, nem? Egyébként az említett lelkésznő a világ legaranyosabb teremtménye, a keze alatt se lennék hívő, de elképesztően jókat beszélgetnénk arról, miért nem. Nem tudok elég hálás lenni neki, nem csak azért mert hozzájárult, hogy Asszonypajtás álma teljesülhessen, de azért is, ahogy ezt tette a szervezés teljes ideje alatt.
Mint ilyen nyilván sokan úgy gondolják, hogy kevesebbet jelent, a fogadalom amit én tehetek és lehet igazatok is van. De úgy érzem, hogy én Asszonykának teszek fogadalmat és mindegy, hogy ezt milyen szövegezéssel, vagy kinek a színe előtt teszem.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930