FM | Jagodics sosem felejti az íreknek lőtt dupláját | 2022.08.17.Videó: Sport videók, közvetítések:FM | Jagodics sosem felejti az íreknek lőtt dupláját | 2022.08.17.
Forrás: FradiMedia, 2022/08/17 11:15

FM | Jagodics sosem felejti az íreknek lőtt dupláját | 2022.08.17.FM | Jagodics sosem felejti az íreknek lőtt dupláját | 2022.08.17.
Klubunk egyszer játszott eddig írországi klubbal, az Üllői útról egy ötössel távoztak.
Ritkán találkozik férfi labdarúgócsapatunk ír klubbal a nemzetközi porondon. A 2022-2023-as idény UEFA Európa Liga-rájátszásában az ír bajnok Shamrock Rovers csapata vár ránk – az ellenfelet ITT ismerheti meg jobban -, amellyel hazai pályán augusztus 18-án 18:30-tól, idegenben pedig augusztus 25-én 21 órától mérkőzünk meg. Ezen párharc előtt csupán a szintén dublini Bohemians volt ír klub, amely utunkba került. 1997-ben az UEFA-kupa előselejtezőjének visszavágóján fogadtuk őket, s vertük 5-0-ra, miután egy héttel korábban idegenben 1-0-s sikert értünk el. Az Üllői úton Albert Flórián, Schultz Levente és a néhai Zavadszky Gábor egy-egy gólja mellett Jagodics Zoltán duplázott. Utóbbi mesélt a számára máig emlékezetes találkozóról a FradiMédiának.
Emlékszel még a Bohemians elleni góljaidra?
„Természetesen, mivel nem mindennap szerez az ember két gólt épp a születésnapján, ráadásul nemzetközi kupameccsen. Bár a második, csapatunk ötödik találata igazán látványosra sikerült, a bukfencezős gólomra is tisztán emlékszem, mivel olyat ritkán lehet látni futballpályán.”
Akkor 6-0-s összesítéssel búcsúztattátok az ír riválist. Azóta fejlődött annyit a szigetországiak focija, hogy keményebb feladat elé állítsák csapatunkat?
„Erősödött az ír foci, hiszen már ők is felmutathatnak csoportkörös szereplést az Európa Ligában, épp a Shamrock. A Bohemians anno nem volt „izmos” csapat, jó lenne hasonló meccset átélni, s nem izgulni már a visszavágón.”
Mit vársz a Fradi-Shamrock párharctól?
„Egyértelműen Fradi-továbbjutást várok. Jobbak vagyunk, mint a Shamrock. Sajnos nem tudok a helyszínről a csapatért szorítani, de tv-n nézni fogom a meccset, ahogy az eddigieket is. Nagyon jó csapat a mostani FTC. Évek alatt rengeteget erősödött, s méltónak érzem a gárdát a Fradi nevéhez. Sok embernek kemény munkája van ebben, le a kalappal előttük. Most kicsit a védelmünk talán gyengébb, s ez a támadójátékunk rovására is megy, de bízom benne ebben az idényben is összeérik a társaság, s sok örömet okoz a szurkolóknak.”
Manapság ritkábban láthatóak olyan átlövésből szerzett gólok, mint amik Jagodics Zoltánt jellemezték. Miért van ez?
„Sokat változott a foci. A szituáció adja, hogy valaki elvállalja-e a lövést, azért manapság is vannak szép gólok. Szurkolok a fiúknak, hogy sok szép gólt lőjenek még. Örülök a magyar játékosaink szereplésének, még ha olykor kevesebb is. A kedvenc játékosom Miha Blazic volt, ő a nyáron tovább állt, úgyhogy új kedvencet kell keresnem.”
Korábban edzősködtél. Van most csapatod?
„A labdarúgást egy ideje félreraktam, s vállalkozóként dolgozom.”
Iratkozz fel csatornánkra, hogy ne maradj le a FradiMédia egyetlen videójáról sem: https://www.youtube.com/c/fradimedia
---------------------------------------
Jegy- és bérletvásárlás: https://meccsjegy.fradi.hu/ 👈
Fradi Facebook: https://www.facebook.com/fradi.hu/ 👈
Fradi Instagram: https://www.instagram.com/ftcofficial/ 👈
Fradi TikTok: http://vm.tiktok.com/Udqj5H/ 👈
Fradi Twitter: https://twitter.com/Fradi_HU/ 👈
Fradi Applikáció:
Android: https://goo.gl/NDRD5T 👈
iOS: https://goo.gl/dxEL6e 👈Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930