FM | Fradi podcast, 2. rész: Tokmac ezért volt halványabb a tavasszal | 2021. 05. 11.Videó: Sport videók, közvetítések:FM | Fradi podcast, 2. rész: Tokmac ezért volt halványabb a tavasszal | 2021. 05. 11.
Forrás: FradiMedia, 2021/05/11 16:45

FM | Fradi podcast, 2. rész: Tokmac ezért volt halványabb a tavasszal | 2021. 05. 11.Már a második adással jelentkezik a nemrégiben indított Fradi podcast. Továbbra sem tervezzük, hogy bármit itt jelentsünk be, de elsősorban ezen a felületen szeretnénk megosztani a kulisszatitkokat szurkolóinkkal.
Az állandó műsorvezető az FTC kommunikációs igazgatója, Volly György, aki ezúttal a FradiMédia főszerkesztőjével, Budai Lászlóval együtt beszélgetett egyesületünk sportmenedzserével, Hajnal Tamással.
Legyen éppen munkában, autóban, edzés közben vagy otthon, a Fradi podcasten is szeretettel várjuk.
Második adásunkat annak a kielemzésével kezdtük, hogy labdarúgócsapatunk miben nőtt ellenfelei fölé, de arról is beszéltünk, hogy miért nem volt többször látványosabb együttesünk játéka, és hogy a jelenlegi játékrendszerhez hogyan kell védőinknek és támadóinknak alkalmazkodnia.
Természetesen Lovrencsics Gergő távozása mellett sem mehettünk el szó nélkül, elsősorban arra voltunk kíváncsiak, hogy emberileg hogyan érinti sportvezetőnket egy-egy ilyen eligazolás.
Kiemeltük többek között az edzésen is csak rohamtempóban közlekedő Myrto Uzunit, akinek a megfigyeléséről és átigazolásának pontos történetéről is újabb érdekességeket tudhattunk meg. Szóba került a Heister-Civic versenyfutás is, de az őszi, remeklő, és a tavaszi, halványabb Tokmac Nguen helyzetét is mélyebben érintettük. Utóbbi kapcsán az is kiderült, hogy egy érte érkezett konkrét ajánlat is hatással lehetett tavaszi teljesítményére.
Éppen Tokmac esetleges téli eligazolása miatt volt gyorsan szükség Giorgi Kharaishvilire, rajta kívül a többi téli átigazolásra - kiemelve Katona Máté speciális helyzetét – is kitértünk.
De az is szóba került, hogy miért maradt Franck Boliban akár 5-8 gól is ebben a szezonban.
A második, teljes adás Youtube-on már elérhető alább, de hamarosan Spotify-ra is felkerül az első epizód mellé a második rész is.
Iratkozz fel csatornánkra, hogy ne maradj le a FradiMédia egyetlen videójáról sem: https://www.youtube.com/c/fradimedia
---------------------------------------
Jegy- és bérletvásárlás: https://meccsjegy.fradi.hu/ 👈
Fradi Facebook: https://www.facebook.com/fradi.hu/ 👈
Fradi Instagram: https://www.instagram.com/ftcofficial/ 👈
Fradi TikTok: http://vm.tiktok.com/Udqj5H/ 👈
Fradi Twitter: https://twitter.com/Fradi_HU/ 👈
Fradi Applikáció:
Android: https://goo.gl/NDRD5T 👈
iOS: https://goo.gl/dxEL6e 👈Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930