Texas RanchVideó: Regionális hírek, események:Texas Ranch
Forrás: Buda Környéki TV, 2023/05/28 12:45

Texas RanchWestern és Angol lovasoktatás minden korosztálynak.
A Texas Ranch lovarda egy 10 hektáros területen, a Pilisi Parkerdő egyik legszebb részén terül el. Autóval könnyen megközelíthető, buszmegálló közvetlen a Ranch bejáratánál. A lovaglás mellett helyet biztosítunk rendezvényeknek, csapatépítő tréningeknek, esküvő szervezőknek, valamint a pihenni vágyóknak, akiknek a parkerdő különleges erdőinek bejárása, és a vadaskert vadállományának felfedezése maradandó élményt ad.
A Ranch-et eredetileg azzal a szándékkal alakítottuk ki, hogy visszatükrözzük a western stílus jellegét, melyhez a hely nyugalma és szabadság érzése kiváló lehetőséget nyújt.
Azonban lehetőséget biztosítunk az angol lovasok szerelmesei számára is, ahol könnyedén el lehet sajátítani a díjlovaglás, díjugratás alapjait és haladó szintjét, melyre egy 65x35 méteres homokos ugrópark ad lehetőséget. A western stílusban akár versenyszinten reining, pleasure, horsemanship és trail feladatok tökéletesítését gyakorolhatják, szintén egy 65x35 méteres homokos pályán. Rossz idő esetén egy 20x40 méteres fedeles biztosítja a programok zavartalan lebonyolítását.
Persze nem utasítjuk vissza azon igényes hobbilovasok jelentkezését sem, akik csak a lovaglás élményével kívánnak élni. Lehetőség van szabadidomító edzésekre is, ahol betekintést nyerhetünk a lókiképzés fortélyaiba, mellyel elsajátítható, hogyan tegyük lovunkat teljes értékű partnerré és hogyan hangoljuk jeleinket a legfinomabbra.
Sok időt töltünk lovainkkal abból a célból, hogy minél jobban lovagoljuk és megismerjük őket. Határozott célunk, hogy a vendégeinknek szeretnénk minél többet átadni a lovaglás és a lovak szépségéről, azok rejtelmeiről.
Akár most szeretne megtanulni lovagolni, vagy a meglévő tudását szeretné tovább fejleszteni, szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel az angol díjlovaglás, díjugratás Kisbéri félvér lovainkon, illetve western stílusú lovaglás Quarter horse, és Paint horse lovainkkal.
texasranch.hu
További hírek, információk:
budakornyekitv.hu
https://www.facebook.com/budakornyekitvAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930