A szelíd teremtés - magyar feliratos előzetes #1 ⓰Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:A szelíd teremtés - magyar feliratos előzetes #1 ⓰
Forrás: Mozi Mánia, 2018/02/12 07:15

A szelíd teremtés - magyar feliratos előzetes #1 ⓰A szelíd teremtés magyar feliratos előzetes / Krotkaja HunSub Trailer
Mozis poharak topperrel, popcorn vödrök, plakátok a MoziShop.hu-nál ☞ https://www.mozishop.hu
Országos moziműsor ☞ https://goo.gl/hsDs9D
Mozi Mánia - Magyarország legnépszerűbb előzetes csatornája
Friss infók a filmekről ➤ http://www.mozimaniaapp.hu
Megtalálsz minket a Facebookon ➤ http://bit.ly/mozi-mania-facebook
Megtalálsz minket a Twitteren ➤ http://goo.gl/wJkHHd
Megtalálsz minket a Google+-on ➤ Mozi Mánia
Mozi Mánia TV ➤ https://goo.gl/yG8jhw
Szinkronos előzetesek ➤ https://goo.gl/duvRY9
Feliratos előzetesek ➤ https://goo.gl/5xXhp2
Legújabb előzetesek ➤ https://goo.gl/pMbS43
TV-sorozat előzetesek ➤ https://goo.gl/kTZ9cy
#előzetes #trailer #mozi #film #movie #follow #like #mozimaniaapp
Dosztojevszkij novella-adaptációjában egy nő egyedül él egy isten háta mögötti orosz falu határában. Egy nap visszakapja azt a csomagot, amelyet korábban börtönbüntetését töltő férjének küldött. Magyarázat híján maga indul el a távoli börtönvárosba, hogy kiderítse, mi történik. Szürreális utazásba kezd az igazságszolgáltatás kafkai útvesztőjében, miközben körbeveszik a bürokrácián és kiszolgáltatottságon élősködő érdekemberek, és fogadatlan tanácsadók. Igazságkeresése egyszerre abszurd, megalázó és félelmetes, maró társadalomkritika napjaink kisemberének peremlétéről.
Fjodor Dosztojevszkij azonos című novellája ihlette a nemzetközi színtéren dokumentum- és játékfilmjeiről egyaránt ismert ukrán rendező 2017-ben elkészült filmjét. Szergej Loznyica A szelíd teremtés című drámájának premierje a világ legrangosabb filmfesztiválján, a cannes-i versenyprogramban volt. Loznyica előző filmje, a Ködben ugyancsak Cannes-ban versenyzett, ahol a nemzetközi kritikusok FIPRESCI-díját nyerte el. Loznyicát 2017-ben Austerlitz című dokumentumfilmjével Európai Filmdíjra is jelölték. Az ukrán rendező a kortárs európai szerzői film egyik legjelentősebb, leglátnokibb alakja.
FPortál - A moziportál
http://www.fportal.hu
| Íme A szelíd teremtés előzetesAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930