Előzetes: Lali belegázol Virág lelkébe! (02.25.)Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Előzetes: Lali belegázol Virág lelkébe! (02.25.)
Forrás: RTL Klub, 2021/02/24 22:16

Előzetes: Lali belegázol Virág lelkébe! (02.25.)Joe-nak nagy kő esik le a szívéről, amikor a halottnak/sérültnek hitt Edina sértetlenül kerül elő. De a lányt nagyon sokkolja, hogy betörtek hozzá. Egyelőre nem akar a lakásában maradni, és nem tudja, hogy valaha képes lesz-e rá, hogy ott lakjon. Joe ragaszkodik hozzá, hogy egyelőre nála húzza meg magát, és nagyon igyekszik, hogy támogassa. Edina elfogadja az ajánlatot, és hálás, hogy Joe mellette áll. Az előző napi veszekedést mintha el is felejtették volna. Amikor Barbi megjegyzi, hogy Edina hosszú távon maradni fog, Joe elbizonytalanodik. Bori egyáltalán nincs olyan hangulatban, hogy megünnepelje a születésnapját. Botonddal is szakít. Bori ugyanis eldöntötte, hogy beadja a válópert, ami szerinte nem a legjobb ok a bulizásra. Ám barátai nem hagyják békén, így Bori hajlandó este elmenni, megünnepelni a születésnapját, és egyúttal végleg lezárni élete Roland című fejezetét. Mikor Bori a Klubban ünnepli az újrakezdést, hirtelen ott terem előtte Roland. Franci elszólta magát Roland előtt, hogy Bori válni akar, amit Roland egyszerűen nem akar elfogadni. Lali reggel nagyon elhivatottan készül Virággal együtt, mert Dezső ma találkozóra hívta őket. Lali a stúdióban igazi sztárként viselkedik, de Dezső Virág hangjától van elájulva, aki Dezső bíztatására szárnyalni kezd. Miután Virág felénekel egy szóló számot a stúdióban, Dezső legszívesebben csak Virágot menedzselné. Lali ezt nem nézi jó szemmel, pláne úgy, hogy semmiben se ért egyet Dezsővel, aminek következtében úgy összevesznek, hogy Lali faképnél hagyja Virággal együtt Dezsőt. Később Lali meggyőzi Virágot, hogy nincs szükségük menedzserre, majd Lali mindent megold, és megígéri Virágnak, hogy innentől kezdve csak ketten lépnek fel.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031