Előzetes: Joe még mindig Barbi szereti? (02.24.)Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Előzetes: Joe még mindig Barbi szereti? (02.24.)
Forrás: RTL Klub, 2021/02/23 22:16

Előzetes: Joe még mindig Barbi szereti? (02.24.)Tekla egyre ingerültebb, amikor reggel Tivadar kíváncsian elárasztja egy rakás kérdéssel az új, fotómodelles munkájával kapcsolatban. Hogy Tekla megszabaduljon gyanakvó lakótársa kérdezősködésétől, kénytelen durva húzáshoz folyamodni, de Tivadart még így sem tudja lerázni. Egy idegőrlő “hajtóvadászat” után Tivadar rátalál a fotóstúdióra, mire Tekla a szükséghelyzetben kénytelen egy szál köntösben menekülni a fotózásról. Egy darabig kétségbeesetten bújkál egy mélygarázsban, aztán erőt vesz magán, és segítségért fordul Tamarához… Joe kiakad saját magán, amikor a reggeli szex közben Edina neve helyett véletlenül Barbiét mondja. Ugyan próbálja elmagyarázni, hogy már semmit sem érez Barbi iránt, de nem tudja meggyőzni Edinát, és csak tovább ront a helyzeten. Még Barbi is igyekszik megértetni vele, milyen hülyén viselkedik, de az makacsságában képtelen belátni, mennyire megbántotta Edinát. Csak miután Szofi felvilágosítja, hogy Edina már a szakítást fontolgatja, ébred rá Joe, hogy valóban súlyos a helyzet. Karesz teljesen összezavarodik, amikor a műszak végén Franci arra kényszeríti, hogy Bécy előtt megvédje a malacának, Csülöknek az elrablóit. De amikor a banda ahelyett, hogy megköszönné neki, ismét kitol vele, Karesz felháborodva közli Francival, hogy túlzásba viszi a segítséget. Franci viszont nem törődik a figyelmeztetéssel. Karesz később igazolva látja aggodalmát, amikor meglátja, hogy Kiki lop Bella munkahelyén. Mikor ezek után a lány miatt még be is pattan egy furgonba, ami az isten háta mögé viszi őket, Karesz már teljesen biztos abban, hogy a lány zakkant.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930