Előzetes: Rolandra kihívják a rendőrséget! (02.23.)Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Előzetes: Rolandra kihívják a rendőrséget! (02.23.)
Forrás: RTL Klub, 2021/02/22 22:16

Előzetes: Rolandra kihívják a rendőrséget! (02.23.)Norbit lelkifurdalás kínozza, mivel nem Kornél, hanem Dzseni vette ki kérdezés nélkül a pénzt a kosztpénzből, és ő igazságtalanul vádolta meg a haverját. Feldúltan beszámol erről Livinek, mire Livi bűntudatosan bevallja Norbinak, hogy ő is tehet erről a helyzetről, mert nyomást gyakorolt Kornélra, hogy tegye vissza a pénzt a kasszába. Amikor Norbi dühösen megkérdezi, hogy miért csinálta ezt, Livi azzal védekezik, hogy rajtakapta Kornélt, amikor közmunkát végzett. Livi számára egyértelmű volt, hogy biztos, hogy Kornél vette el a pénzt. Norbi úgy érzi, hogy minden barátja átveri őt. Miután Bori tegnap Roland lába elé hajította a jegygyűrűjét és közölte vele, hogy már nincs közös jövőjük, Roland mégsem gondol arra, hogy feladja. Reménykedve vár Borira, ám helyette Franci bukkan fel, aki megpróbálja rávenni Rolandot arra, hogy menjen el. Roland azonban megmakacsolja magát, különösen azután, hogy Botond közli vele, hogy mostantól ő lesz Bori mellett. Roland azt követeli Boritól, hogy mondja meg neki, hogy érez-e valamit a fiú iránt vagy sem. Evelin reggel depis lesz, amikor a mobilján megjelenik egy emlékeztető, hogy ma lenne az évfordulójuk Dáviddal. A legszívesebben visszabújna a csigaházába, ám a haverja, Kristóf ezt nem akarja megengedni neki. Amikor Bence és Gábor is lemondja a műszakját a T.É.R.-ben, Kristóf – Joe rosszallása ellenére – rábeszéli a habozó Evelint, hogy vigyék együtt a bárt. Este Kristóf még egy fogadásba is belemegy Evelinnel...Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031