Előzetes: Angel valóra váltotta gonosz tervét (11.13.)Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Előzetes: Angel valóra váltotta gonosz tervét (11.13.)
Forrás: RTL Klub, 2020/11/12 22:51

Előzetes: Angel valóra váltotta gonosz tervét (11.13.)Miután Máté a meggyötört Teklától még mindig nem kap magyarázatot arra, hogy miért hazudta magát több hetes terhesnek, kerülni kezdi a feleségét. Miközben Tekla a végsőkig elkeseredve és elesetten azon vívódik, hogyan tudná megtartani Mátét anélkül, hogy a teljes igazságot elmondaná neki, a férfit egyre jobban gyötri a kérdés, hogy kié lehet a gyerek. Végül Tekla elhatározza, hogy legalább az igazság egy részét elmondja neki. Azt adja elő, hogy annak idején elveszítette a gyermekét, és egy külföldi klinikán mesterségesen megtermékenyíttette magát. Mindezt annak idején azért nem mondta el Máténak, mert elmondása szerint meg akarta kímélni a fájdalomtól. Mátét nagyon megviselik a Tekla által elmondottak, és Joe-tól akar tanácsot kérni. Joe helyett azonban Szofival találkozik, akit kétségbeesésében letámad és felelőssé tesz anélkül, hogy a megdöbbent nőt tájékoztatná a történtekről. Joe Barbival használja fel a Sanyitól kapott wellness hotelbe szóló ajándékutalványt. Amikor a szállodába érnek, azonnal ráébrednek, hogy Sanyi egy nudista hotelbe hívta meg őket, a lelkesedésük, különösen Barbié alábbhagy. Később aztán egy régi emlék ismét jó hangulatba hozza őket. Amikor ráadásul még egy kis flört is kinéz Joe-nak, a hangulatuk a tetőfokára hág. Miközben Livi megdöbben, amikor tudomást szerez Angel egyéjszakás kalandjáról Viktorral, Angel nagyon boldog, hogy végre a címlapokra került a neve és egy nagy lépéssel közelebb jutott a céljához, hogy híressé váljon. Amikor Livi szembesíti Angelt azzal, hogy semmit sem szégyell azért, hogy egy kis hírnevet szerezzen, Angel ezt felháborodottan visszautasítja. Viktor előtt is adja Angel az ártatlant, amikor a férfi nyomást gyakorol rá. Angel titokban fél attól, hogy lebukhat és ezért hízelegve ráveszi Viktort arra, hogy a médiában eljátsszák a szerelmes párt.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930