Előzetes: Varga Viktor meglátogatja Livit! (11.09.)Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Előzetes: Varga Viktor meglátogatja Livit! (11.09.)
Forrás: RTL Klub, 2020/11/06 23:16

Előzetes: Varga Viktor meglátogatja Livit! (11.09.)Reggel Mesi kénytelen elfogadni, hogy nem szexelhetnek csak úgy lazán a konyhában Samu családja miatt. Ezért különösen örül, amikor Bella felhívja és meginvitálja egy kávéra a lakóhajóra. Ám Milán és Karesz folyamatosan ökörködnek a lakóhajón, így a két barátnő inkább úgy dönt, elmennek sörözni. Az egy sörből több is lesz, így Mesi elveszíti az időérzékét és azt, hogy megígérte Samunak, otthon kitakarít. Amikor Mesi és Bella részegen megállapítják, hogy nincs több pénzük, akként „,fizetik ki“ az utolsó italukat, hogy megmutatják a mellüket… Gábor úgy érzi, hogy a túlzott közelség Dzsenivel nyomasztóan hat rá. Bár még mindig vonzónak találja a lányt, de úgy érzi, hogy neki nagyobb a szabadságigénye, mint Dzseninek. Joe azt tanácsolja Gábornak, hogy próbáljon erről nyíltan beszélni Dzsenivel. Mielőtt azonban erre a beszélgetésre sor kerül, Dzseni már maga is ráébred, hogy nem lóghat örökké Gábor nyakán. Norbi segítségével végül berendezi az üres szobáját, és elhatározza, hogy egy szabad estét biztosít Gábornak. Livi reggel megállapítja, hogy már jó sokan tudnak Angel születésnapi botrányáról. Az online kommentelők rászállnak Angelre, és amikor a lány békülni szeretne, Livi visszautasítja Angel békülési szándékát, miközben megjelenik Livi régi jó ismerőse Varga Viktor. Ám amikor később Norbi megsajnálja a láthatóan bűnbánó Angelt, sikerül meggyőznie Livit, adjon még egy esélyt a lánynak.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930