Előzetes: Tekla kórházba kerül (11.05)Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Előzetes: Tekla kórházba kerül (11.05)
Forrás: RTL Klub, 2020/11/04 23:16

Előzetes: Tekla kórházba kerül (11.05)Szofinak ma van a szülinapja, de rosszkedvű, mivel haragban van Tamarával, és hiányzik neki a barátnője. Ráadásul ma még kettesben is marad a fodrászatban Teklával. Amikor a már így is feszült Szofit Tekla még passzív-agresszív csipkelődéssel idegesíti, vitázni kezdenek és a terhes Tekla balesetet szenved.
A sokkos állapotba került Szofi megpróbál segíteni, ám a dühös Tekla Szofit hibáztatja a balesetért. A kórházban Teklára várva Szofi észreveszi, hogy Tekla táskájában két terhességi kiskönyv van, két különböző „,korú” terhességgel. Bencét nagyon rosszul érinti, amikor Franci hazatér, és láthatóan nagyszerűen érezte magát Botonddal. Bence feleslegesnek érzi magát. Amikor Franci még kerülni is kezdi, Bence végleg úgy gondolja, hogy barátként lecserélték őt. Végül összeszedi a bátorságát és egy kicsit túlzó akcióval próbál meg küzdeni Franci barátságéért. Franci azonban közli vele, hogy ő nem tudja csak úgy kikapcsolni az érzéseit Bence iránt. Reggel az albérletben fagyos a hangulat. Norbi nem szól sem Livihez, sem Philiphez, hiába akarnák azok megbeszélni vele a helyzetet. Norbi hogy bánatát feledje elmegy egy influenszeres szülinapi buliba. Livi szeretné megbékíteni Norbit, de kiderül számára, hogy Norbi az ősellensége, Angel partiján fog zenélni. Miután hasztalan próbálja erről lebeszélni a fiút, aki már csak dacból se hajlandó lemondani a fellépését, Livi úgy dönt, hogy Philippel együtt beállít a bulira, és kideríti, hogy Angel miért pont Norbit hívta meg. Csakhamar kiderül, hogy Angel így akarta bevonni Livit is az eseménybe, hogy idecsalja a véleményvezéreket. Angel húzása annyira felhergeli Livit, hogy nyilvánosan kiosztja a lányt, és még a születésnapi tortát is a képébe nyomja.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930