TELJES KIKAPCSOLÓDÁS - Magyar szinkronos előzetes #1 (6E)Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:TELJES KIKAPCSOLÓDÁS - Magyar szinkronos előzetes #1 (6E)
Forrás: InterCom, 2020/03/03 15:45

TELJES KIKAPCSOLÓDÁS - Magyar szinkronos előzetes #1 (6E)TELJES KIKAPCSOLÓDÁS - ŐSSZEL A MOZIKBAN!
Nincs veszélyesebb annál, mintha valaki egy hétköznapi család tagja: a filmekben mindig ők kerülnek veszélybe, ők keverednek borzasztó kalandokba, és nekik kell megmenteniük a világot.
Márpedig Mitchelléknél nincs átlagosabb família. Szeretik egymást, de rendetlenek; nem tudnának meglenni egymás nélkül, de folyton tépik egymást. Amikor viszont a világ összes digitális ketyeréje fellázad az emberiség ellen, úgy alakul, hogy nekik kell félbeszakítaniuk a nyaralásukat, hogy megmenték a Földet.
Gonosz mobiltelefonok, bevadult önvezető autók és bosszúra éhes kenyérpirítók ellen szállnak harcba. Csak két meghibásodott robot és egy elhízott kutyus van a segítségükre: ha egymást kibírják, mindenki mást is megmenthetnek – mindössze ennyi a tét.
A Pókember – Irány a pókverzum-ért Oscar-díjjal jutalmazott, de a Lego kaland-okat, a Lego Batman-t valamint a Derült égből fasírt két részét is filmre álmodó rendező-producer páros újabb agymenése ismét látványos ötletparádé, csupa sziporkázó vizuális és szövegpoén – amelyet gyerek, felnőttek és a többiek is élvezni fognak.
Eredeti hang: Hailee Steinfeld
Írta: Jeff Rowe, Michael Rianda
Producer: Phil Lord, Christopher Miller
Rendezte: Michael Rianda, Jeff Rowe
Mozibemutató: 2020. szeptember 17.
Eredeti cím: Connected
Színes, szinkronizált amerikai film
Gyártó: Sony Pictures Animations, Columbia Pictures
Játékidő:
Korhatár: 6E
Facebook: https://www.facebook.com/MozICom
#Connected #TeljesKikapcsolódásAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930