RICHARD JEWELL BALLADÁJA - FilmklipVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:RICHARD JEWELL BALLADÁJA - Filmklip
Forrás: InterCom, 2020/01/20 12:45

RICHARD JEWELL BALLADÁJA - FilmklipAZ OSCAR-DÍJRA JELÖLT RICHARD JEWELL BALLADÁJA - JANUÁR 23-TÓL A MOZIKBAN!
OSCAR-DÍJRA JELÖLT FILM
Legjobb női mellékszereplő kategória - KATHY BATES
Richard Jewell több száz ember életét mentette meg, miközben a sajátját kockáztatta. Hős lett belőle, egy ország ünnepelte. Egy darabig. Nem sokkal később már az első számú közellenségként tekintett rá Amerika két legnagyobb hatalma: az igazságszolgáltatás és a sajtó.
Az átlagos kis biztonsági őr (Paul Walter Hauser), aki a szíve mélyén mindig zsaru szeretett volna lenni, az Atlantai Olimpián teljesített szolgálatot, amikor egy magára hagyott hátizsákot fedezett fel. A helyén volt az esze és a szíve, ezért sikerült idejében kiüríteni a környéket. Állítólag.
Az FBI azonban úgy gondolja, ő lehetett az elkövető, aki a saját hírnévért kockáztatta sok ember életét. A naiv, jó szándékú férfi és egy karrierje mélypontján lévő ügyvéd (Sam Rockwell) összefog, hogy bebizonyítsa az igazát.
Dávid harcba száll Góliát ellen…
Clint Eastwood, a 4 Oscar-díjjal elismert színész- és rendezőlegenda ismét egy megtörtént eset alapján, sok nagyszerű színész segítségével készítette el mindvégig feszült hangulatú, hátborzongató igazságokat feltáró filmjét: témája egy olyan bűnügy, amelynek a megoldása máig kétséges.
Főszereplők: Paul Walter Hauser, Sam Rockwell, Olivia Wilde,
Jon Hamm, Kathy Bates.
Látvány: Kevin Ishioka. Zene: Arturo Sandoval.
Operatőr: Yves Bélanger Írta: Marie Brenner, Billy Ray.
Rendezte: Clint Eastwood
Mozibemutató: 2020. január 23.
Eredeti cím: Richard Jewell
Gyártó: Malpaso Company, Warner Bros
#richardjewellballadája #clinteastwoodAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031