KÖLCSÖNLAKÁS - Így készült a film - Dobó Kata videónaplója 9. rész (12)Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:KÖLCSÖNLAKÁS - Így készült a film - Dobó Kata videónaplója 9. rész (12)
Forrás: InterCom, 2019/02/12 10:45

KÖLCSÖNLAKÁS - Így készült a film - Dobó Kata videónaplója 9. rész (12)Videónaplóban meséli el Dobó Kata a Kölcsönlakás forgatásának történetét.
IX. rész: A VÁGÁS
KÖLCSÖNLAKÁS - FEBRUÁR 14-TŐL A MOZIKBAN!
Nem is lehetne két egymástól jobban különböző férj,
mint Balázs (Haumann Máté) és Henrik (Klem Viktor).
Balázsnak a család fontos meg az otthona – amit éppen felújítanak. Henriknek viszont a csábítás fontos meg az otthon – amit a haverja éppen felújít, -
hogy legyen hova meghívni legújabb hódítását.
A két férj és feleségeik: a gyerekre vágyó Anikó (Balla Eszter) meg a férjén minden áron bosszút állni vágyó Linda (Martinovics Dorina), valamint a lakást felújító dizájner (Szabó Simon) és az őt rajongásával üldöző csaj (Kopek Janka) mind arra vágyik, hogy végre egyedül maradhasson a felújítás alatt álló lakásban, és belépjen a nagy Ő.
De sajnos túl nagy az átmenő forgalom.
Egyetlen, zűrzavaros napon egymásba botlik, akinek nem kéne,
lebukik, aki ártatlan, és elcsábul, aki hűséges.
Nagy szívű, ám még nagyobbakat füllentő hőseink vágyak, szerelmek, átverések hálójából próbálnak kikecmeregni, amibe egyre jobban belegabalyodnak.
Néha, egy-egy pillanatra az őszinteséggel próbálkoznak – és abból lesz a legnagyobb bonyodalom...
A miniszter félrelép írójának színdarabjából vérbő, tarka és nagyonmulatságos vígjáték született – kiváló színészek segítségével.
Főszereplők: Haumann Máté, Klem Viktor, Martinovics Dorina, Balla Eszter, Oroszlán Szonja, Szabó Simon, Kiss Ramóna, Fehér Tibor, Kopek Janka
Zene: Czomba Imre. Operatőr: Seregi László Látvány. Valcz Gábor.
Írta: Ray Cooney, John Chapman, Buss Gábor Olivér.
Technikai rendező: Gulyás Buda
Rendezte: Dobó Kata
Mozibemutató: 2019. február 14.
Színes magyar vígjáték
Korhatár: 12
Facebook:
https://www.facebook.com/kolcsonlakasfilm/
#kolcsonlakasfilm #ezavalentinnapmaslesz #kölcsönlakásAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2019 Augusztus »«
2019 Augusztus
HKSzeCsPSzoV
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031