APRÓLÁB (Smallfoot) - 'It's a wonderful life' (betétdal) a világ körül Radics Gigivel (6)Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:APRÓLÁB (Smallfoot) - 'It's a wonderful life' (betétdal) a világ körül Radics Gigivel (6)
Forrás: InterCom, 2018/09/19 11:45

APRÓLÁB (Smallfoot) - 'It's a wonderful life' (betétdal) a világ körül Radics Gigivel (6)APRÓLÁB - SZEPTEMBER 27-TŐL A MOZIKBAN!
A világ összes Meechee-jétől fogadjátok szeretettel az 'It's a wonderful life' című dalt az Aprólábból! A magyar változatban a jetilány Radics Gigi énekhangján szólal meg, akit a videóban is elcsíphettek!
------------------------------------------------------
A jetik békésen élnek biztonságos, tágas, vidám világukban. Az általános boldogságra csupán egyvalami vet árnyat: azok a titokzatos lábnyomok, amelyek egy ismeretlen, titokzatos lénytől származnak.
Ám egy jeti, úgy gondolja, tudja a megoldás. Ötlete bátor és furcsa, meglepő és szeszélyes: azt álltja, a titokzatos lény egy addig ismeretlen, kislábú fajtól származik, amelyet rejtőzködő életét él, nehéz megtalálni, de talán érdemes.
És elindul, hogy felkutassa az ismeretlen fajt…
A Gru és az Őrült, dilis szerelem írói valamint a LEGO-filmek producerei összefogtak, hogy a feje tetejére állítsák az ismert legendát, és egy bolondos, játékos és nagyon vicces animációs komédiát hozzanak létre!
Eredeti hangok: Channing Tatum, Zendaya, Gina Rodriguez, LeBron James. Zene: Heitor Pereira. Látvány: Ronald A. Kurniawan. Írta: Glen Ficarra, John Requa, Sergio Pablos, Karey Kirkpatrick. Rendezte: Karey Kirkpatrick
Mozibemutató: 2018. szeptember 27.
Eredeti cím: Smallfoot
Színes amerikai film
Gyártó: Warner Animation Group
Játékidő: 96 perc
Korhatár: 6
Facebook:
https://www.facebook.com/MozIComAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031