Az a hülye szív (12E) hivatalos magyar nyelvű előzetesVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Az a hülye szív (12E) hivatalos magyar nyelvű előzetes
Forrás: Big Bang Media, 2018/09/05 14:45

Az a hülye szív (12E) hivatalos magyar nyelvű előzetesBemutató dátuma: 2018. október 11.
Amikor Lenny, a harmincas éveiben járó gazdag srác azzal szembesül, hogy gondoskodnia kell a tizenöt esztendős Davidről, aki súlyos szívbetegségben szenved, nem mindennapi kaland veszi kezdetét. Hogy teljesítse fiatal barátja összes kívánságát, Lenny gondolkodás nélkül megszeg minden szabályt.
Féktelenül bulizni minden este, elsüllyeszteni egy sportautót egy medencében: Lenny számára valahogy így néz ki a kikapcsolódás, és más nem is érdekli, csak hogy jól érezze magát. Az édesapja villájában él, az ő pénzét költi, és valamiféle playboynak képzeli magát.
Ugyanakkor David, aki egy szürke lakótelepi házban él, egy nap fuldokolni kezd az ágyban, mire az anyja berohan vele az ügyeletre. A kamaszfiú születése óta szívbetegséggel küzd, senki sem tudja, megéri-e a tizenhatot.
Ez a két világ találkozik, amikor Lenny szívspecialista apja a srác gondjaira bízza Davidet. David világát korábban a kórházak és az orvosok, Lennyét a klubok és a csajok határozták meg. Hogy azért ne nehezítse meg annyira a saját életét, Lenny olyan élményekhez segíti hozzá Davidet, amiket ő már jól ismer: még mielőtt túl késő lenne, elviszi többek között menő ruhákat vásárolni és autót lopni. Csakhogy az ingyenélő Lenny egy ponton rádöbben, túl nagy felelősség került a kezébe, David élete egy cérnaszálon függ. A kamaszfiú pedig arra jut, hogy szeretne megismerkedni egy lánnyal, át akarja élni, milyen érzés szerelmesnek lenni, és ebben is Lennynek kell segítenie, aki eddigre már szoros barátságot ápol a fiúval. Olyan szorosat és vadat, mintha nem is lenne holnap – ami persze igaz is lehet.
Megható igaz történet életörömről és reményről, álmokról és barátságról. A film egyik főszerepét a német szupersztár, Elyas M’Barek (Isten hozott Németországban!, Fák jú Tanár úr! sorozat) alakítja, a másikat pedig Philip Noah Schwarz, aki most mutatkozik be a mozivásznon. Marc Rothemund rendező (Vakrandim az élettel, Egy férfi nem adja fel) érzelmekben gazdag és gyors tempójú filmet rendezett.
Kövess minket és ne maradj le egy filmről se!
YouTube-on 👉 https://www.youtube.com/user/bigbang201111
Facebookon 👉 https://www.facebook.com/bigbangmedia
Google Pluson 👉 https://plus.google.com/117063869443963403663
Web 👉 http://www.bigbangmedia.euAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930