MEG - AZ ŐSCÁPA - Magyar szinkronos előzetes (12)Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:MEG - AZ ŐSCÁPA - Magyar szinkronos előzetes (12)
Forrás: InterCom, 2018/07/13 11:45

MEG - AZ ŐSCÁPA - Magyar szinkronos előzetes (12)MEG - AZ ŐSCÁPA - AUGUSZTUS 9-TŐL A MOZIKBAN!
A valóság minden képzeletet felülír. Amikor az Amerikai Haditengerészet különleges búvárja, Jonas Taylor (Jason Statham) egy balul sikerült bevetés után azt állítja, hogy a társai azért haltak meg mind, mert a tenger mélyén egy réges-rég kihalt őscápa támadt rájuk, senki nem hisz neki, és leszerelik.
Ő viszont nem tud szabadulni az esettől: kutat, olvas tanul, szeretné megérteni, hogy mi történt vele – arra készül, hogy egyszer visszatér a mélybe, és szembenéz a társai gyilkosával.
Végül egy tudományos expedíció tagjaként le is merül a Mariana árokba, ismét találkozik régi ellenfelével, és az újra támad. De ezúttal még nagyobb baj történik: párharcuk közben a fenevad keresztüljut azon a tengeri sávon, amely eddig a mélyben tartotta, és most a világ tengereit járva rettenetes pusztításba kezd.
Taylor felelősnek érzi magát a katasztrófáért, és megpróbálja legyőzni egyre erősödő félelmét: tudja, hogy neki kell legyőznie a megalodont.
A nemzet aranya-filmek rendezője nagyon nagy költségvetésből, Új-Zéland partjainál és Kínában forgatta különösen látványos, a legmodernebb CGI csodáit bevető sci-fi/akciófilmjét.
Jason Statham pedig visszatér eredeti foglalkozásához: búvárként is megmutathatja, mit tud
Főszereplők: Jason Statham, Ruby Rose, Rainn Wilson, Bingbing Li.
Operatőr: Tom Stern. Zene: Harry Gregson-Williams. Látvány: Grant Major. Írta: Steve Alten, Belle Avery, Erich Hoeber, Jon Hoeber, James Vanderbilt.
Rendezte: Jon Turteltaub
Mozibemutató: 2018. augusztus
Eredeti cím: Meg
Színes amerikai film
Gyártó: Gravity Pictures, Warner Bros.
Játékidő:
Korhatár: 12
Facebook:
https://www.facebook.com/MozIComAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031