HOTEL TRANSYLVANIA 3. - SZÖRNYEN RÉMES VAKÁCIÓ - Gremlin air klip (6)Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:HOTEL TRANSYLVANIA 3. - SZÖRNYEN RÉMES VAKÁCIÓ - Gremlin air klip (6)
Forrás: InterCom, 2018/07/05 18:15

HOTEL TRANSYLVANIA 3. - SZÖRNYEN RÉMES VAKÁCIÓ - Gremlin air klip (6)HOTEL TRANSYLVANIA 3. - SZÖRNYEN RÉMEK VAKÁCIÓ JÚLIUS 12-TŐL A MOZIKBAN!
A vámpíroknál nincs ennivalóbb lény. Mavis, Drakula édes kicsi lánya például a vérét adná azért, hogy a szörnyek nyaraltatásáért a szívét is kitevő apja ebéd után végre maga is alvadhasson egy jót.
Így azután különleges meglepetéssel készül: befizeti Drakulát egy szörnyen társas hajóútra, hogy egy ideig csak saját vérfagyasztó boldogságával törődjön. Az indulásnál kiderül, hogy a tervbe egy apró rög került: Drakula régi barátai is a családi kirándulás résznek tekintik magukat: Farkas, Frankenstein meg talán a Láthatatlan ember is velük tart.
De az igazi bajt csak a hajó titokzatos kapitánya, Ericka okozza, ugyanis hátborzongatóan szép, és Drakula teljesen elveszíti a fejét – csak hogy kiderül róla, hogy a végzet asszonya valójában Van Helsing, a vámpírvadász unokája. Mavisnek kell fenntartania az oszladozóban lévő családi békét, és gondoskodni a megnyugtató végről…+
A Hotel Transylvania horrorhumorát ugyan megpróbálták már utánozni néhányan, de a film készítői mindig újra bizonyítják, hogy a vicc csak akkor jó, ha élő és friss: a dögös ötletek és a kiváló magyar szinkron egyaránt garantálja, hogy
a HT3 felnő az előző részekhez.
Eredeti hangok: Adam Sandler, Selena Gomez, Andy Samberg
Zene: Mark Mothersbaugh, John Powell
Írta: Todd Durham, Michael McCullers, Genndy Tartakovsky
Rendezte: Genndy Tartakovsky
Mozibemutató: 2018. július 12.
Eredeti cím: Hotel Transylvania 3: Summer Vacation
Színes, szinkronizált amerikai családi film
Gyártó: Sony Pictures Animation, Columbia Pictures
Játékidő: 97 perc
Korhatár: 6
Facebook:
https://www.facebook.com/MozIComAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930