Alltech Craft Brews and Food Fair díjátadó - Urbán Imre - Guri Sörfőzde - Jászapáti ... 6.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Alltech Craft Brews and Food Fair díjátadó - Urbán Imre - Guri Sörfőzde - Jászapáti ... 6.
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2018/03/22 17:45

Alltech Craft Brews and Food Fair díjátadó - Urbán Imre - Guri Sörfőzde - Jászapáti ... 6.Alltech Craft Brews and Food Fair díjátadó a Ferdinand Monarchia Étterem & Cseh Sörházban, 2018. március 22-én. Tokaji István, az Alltech Hungary Kft. értékesítési igazgatója sajtótájékoztató keretében adta át az elismeréseket a Dublini Alltech Craft Brews and Food Fair magyarországi nyerteseinek. Írország legnagyobb kézműves sör fesztiválján évek óta eredményesek, elismertek a magyar szakemberek.
A sajtótájékoztatóval egybekötött díjkiosztónak a rendkívül hangulatos Monarchia söröző adott otthont. Óriási sajtóérdeklődés kísérte a díjátadó ceremóniát. A résztvevők, a vendégek, a sajtó képviselői meg is kóstolhatták a díjnyertes söröket.
2018-ban a rétsági Fűtőház Sörfőzde nyerte a Dublin Craft Beer Cup nagydíját - Hava István vette át az elismerést. További két magyar cég is eredményesen vett részt a megmérettetésen, a jászapáti Guri Sörfőzde Jászapáti Urbán Imre és a Hopfanatic.
Az oklevelek, érmek átvétele után mindegyik sörfőzde képviselője még lehetőséget kapott, hogy néhány mondatban bemutassa cégét, a díjazott sörét.
Az esemény értékét emelte, hogy informatív, élvezetes előadást hallottunk a sörfőzés történetéről Katona Csaba történésztől.
A sörök és szeszesitalok gyártásával foglalkozó Alltech Lexington Brewing and Distilling vállalat évente megrendezi Dublinban az Alltech Craft Brews and Food Fair-t, Írország legnagyobb kisüzemi sör fesztiválját. A beküldött tételeket a nemzetközi BJCP - Beer Judge Certification Program pontozási rendszere alapján értékelik húszpontos skálán. Az egyes tételeket nem egymáshoz, hanem a standardhoz mérik, az érmeket az elért pontszám függvényében ítélik oda. Az egyes kategóriák legjobb tételeit ezek után már egymással kóstolják össze, és a legjobb viheti haza a nagydíjat.
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031