Szél Bernadett az együttműködésről - LMPVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Szél Bernadett az együttműködésről - LMP
Forrás: LMP, 2018/03/17 14:00

Szél Bernadett az együttműködésről - LMPAz emberek többsége kormányváltást akar. De azt is látjuk, és a számok is ezt mutatják, hogy ez csak akkor lehetséges, ha a lehető legszélesebb körben lesz együttműködés. Ugyanis teljes sorsközösségben vagyunk. Ez egy tény, ez nem egy feltétel, ez nem egy ultimátum! Ez az egyetlen esély a kormányváltásra. Aki erre nemet mond, az nem az LMP-nek mond nemet, hanem a kormányváltásra mond nemet. És aki ennél kevesebbel megelégszik, az a saját mandátumát félti csak. Mi szóba álltunk mindkét ellenzéki erőközponttal, de most ők következnek, hozzák meg ők is ezt a döntést. Elég abból, hogy furkósbotnak használják az összefogást, az együttműködést. Nem fenyegetőzni és üzengetni kell, hanem le kell ülni az asztalhoz. Annak asztalnak három oldala van. Mi ott ülünk, szeretettel várunk mindenkit!
Ne maradj le a videóinkról, inkább iratkozz fel: http://bit.ly/LMP_feliratkozas
Kövess minket a facebookon is:
http://www.facebook.com/lehetmas
http://www.facebook.com/szelbernadett
http://www.facebook.com/hadhazyakos
http://www.facebook.com/schmuckerzsebet
http://www.facebook.com/sallairobertbenedek
http://www.facebook.com/ikotityistvan
https://www.facebook.com/demetermarta.kozszereploAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031