MSZP | Bősz Anett, Bárány Balázs és Gőgös Zoltán zár alá vette Tiborcz keszthelyi vagyonátVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:MSZP | Bősz Anett, Bárány Balázs és Gőgös Zoltán zár alá vette Tiborcz keszthelyi vagyonát
Forrás: MSZP, 2018/03/16 18:30

MSZP | Bősz Anett, Bárány Balázs és Gőgös Zoltán zár alá vette Tiborcz keszthelyi vagyonátBősz Anett, a Magyar Liberális Párt ügyvivője, Bárány Balázs, a Magyar Szocialista Párt elnökségi tagja és Gőgös Zoltán, az MSZP elnökhelyettese jelképesen zár alá helyezte a Tiborcz István tulajdonába került, keszthelyi Helikon szállodát. A Változás Szövetsége múlt héten a budapesti Mahart-háznál indította el akciósorozatát annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet Orbán Viktor vejének törvénytelen meggazdagodására.
Az akciósorozat második állomásán Gőgös Zoltán is részt vett. Az MSZP elnökhelyettese elmondta: tavaly novemberben benyújtottak egy törvényjavaslatot, ami megakadályozta volna, hogy a Balaton-part jelentős részét elvegyék a kisemberektől és lakóparkokat építsenek a kempingek és strandok helyére. Noha Lázár János ígéretet tett arra, hogy a javaslatot megszavazza a Fidesz is, végül levették napirendről. Gőgös Zoltán kijelentette, hogy április 8-a után újra a Ház elé viszik a törvényjavaslatot, amely lehetővé teszi, hogy a lakosság közvetlenül lejuthasson a partra, és ugyanúgy használhassák a strandokat, mint előtte.
Bősz Anett, Bárány Balázs és Gőgös Zoltán a sajtótájékoztató után egy sárga szalaggal tekerte körbe az Orbán családjának érdekeltségébe tartozó Helikon Hotel bejáratát. A Liberálisok és a MSZP szerint a Magyarországra váró büntetést Tiborcz István törvénytelen vagyonából kell majd megtéríteni, ezért április 8-a után le kell foglalni azokat az ingatlanokat, amelyeket a kormányfő veje politikai kapcsolatainak és korrupt beruházásainak köszönhetően kaparinthatott meg az elmúlt ciklusban. Az ellenzéki politikusok szerint Tiborcz István kétszeresen is meg akarja károsítani a magyar embereket. Túlárazott és silány minőségű közvilágítással árasztja el az országot, majd az emiatt kiszabott, várhatóan 13 milliárd forintos büntetést is az adófizetőkkel fizettetné meg.
Tiborcz István botrányos lámpáiból Keszthelynek is jutott, ezután vette meg a kormányfő veje előbb a jachtkikötőt, majd két évvel később a Hotel Helikont és a Hullám szállót. A három ingatlan együttes értékéből a várható uniós büntetés jelentős hányadát törleszteni lehetne. A Változás Szövetsége szerint a választások után vissza kell állítani a független magyar ügyészséget, és az összes gyanús beruházást ki kell vizsgálni. Senki nem kerülheti el a felelősségre vonást a magyar emberek megkárosításáért!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031