Az unió mindenáron le akarja tolni a migránsokat a magyarok torkánVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Az unió mindenáron le akarja tolni a migránsokat a magyarok torkán
Forrás: Pesti Srácok, 2018/03/04 22:15

Az unió mindenáron le akarja tolni a migránsokat a magyarok torkánLehet, hogy itthon sokan már legyintenek, ha azt hallják, küzdeni kell a kötelező betelepítés ellen, hiszen szemlátomást nincs probléma, azt már két éve megoldotta a magyar kormány. Brüsszelből a kép messze nem ennyire pozitív és megnyugtató. Az Európai Parlamentben napi szinten téma a menekült- és migráns kérdés. Ülésről ülésre, bizottságról bizottságra születnek az újabb javaslatok, amelyek könnyítenék a bevándorlást, és még további jogokkal ruháznák fel a migránsokat. A LIBE-bizottság liberális politikusai már menekült vízumot követelnek és azt, hogy egyáltalán ne lehessen kitoloncolni, visszaküldeni saját hazájukba az illegális bevándorlókat. Természetesen, mivel közelednek az európai parlamenti választások, azonnali szavazati jogot is adnának minden bevándorlónak. Ellenben Kelet- és Közép-Európa országai, így Magyarország is úgy látja, hogy fordítva ülnek Brüsszelben azon a bizonyos lovon. Ahelyett, hogy a migráció megállításának lehetőségét keresnék, továbbá azt, hogyan segítenek helyben a háború és szegénység elől menekülőknek, vagy arról tárgyalnának, hogyan segíthetik a hazájukat újjáépíteni és élhetővé tenni a menekülők millióinak, sokan csak a gazdasági érdeküket tarják szem előtt (olcsó munkaerő).Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930