107. Kormányinfó - Lázár János miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő … 2Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:107. Kormányinfó - Lázár János miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő … 2
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2018/01/18 19:15

107. Kormányinfó - Lázár János miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő … 2Várhatóan februárban dönthet az Országgyűlés az illegális bevándorlás elleni újabb, az ország biztonságának növelése érdekében szükséges törvénycsomagról. A kormány fontosnak tartja, hogy az illegális migráció szervezésében, támogatásában részt vevő, külföldi forrásokban részesülő szervezetek átláthatóbban működjenek, ezért kezdeményezi a regisztrációs kötelezettségüket - önkéntes alapon, de ha nem teljesítik, megbírságolhatók lennének. A külföldi támogatásaik után pedig 25 százalékos illetéket fizessenek, melyet a határvédelemre költenének. Bevezetnék a kitiltással azonos következményekkel járó idegenrendészeti távoltartás alkalmazásának lehetőségét. Mivel a törvény csak a jövőre nézve lépne hatályba, ezért kiváló alkalom lehet arra, hogy Soros György abbahagyja Közép-Európában az illegális migráció támogatását.
Soros Györgyöt senki nem akarja kitiltani Magyarországról. De a törvényeket mindenkinek be kell tartania, így aki a jövőre nézve nyíltan támogatja, szervezi a bevándorlást, annak vállalnia kell a jogszabályi következményeket.
Magyarország tavaly csaknem 1300 embernek biztosított oltalmat, részesítették őket nemzetközi védelemben, de nem befogadásról van szó. Aki bajban van, annak segítünk. A védelemben részesítettek nem összekeverendők a gazdasági bevándorlókkal, őket ugyanis Magyarország megállítja. Idén eddig 50 embernek biztosítottak oltalmat, számuk egész évben 500-1000 között lehet.
A kormány megkönnyíti a családi otthonteremtési kedvezménnyel (csok) kapcsolatos ügyintézést, erről két hét múlva dönt a kormány.
A kormány célja, hogy tíz éven belül ne legyen szüksége az országnak importáramra, ezért a földtulajdonosoknak engedélyt és kedvezményes hitelt biztosítanak kis teljesítményű napelem parkok létrehozásához.
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031