Húzós podcast / Dr. Hettyey András - A magyar külpolitika: hiedelmek és pszichés zavarokVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Húzós podcast / Dr. Hettyey András - A magyar külpolitika: hiedelmek és pszichés zavarok
Forrás: ATV, 2023/03/23 13:15

Húzós podcast / Dr. Hettyey András - A magyar külpolitika: hiedelmek és pszichés zavarokRónai Egon beszélgetőtársa ezúttal egy politológus-történész, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense, aki a sokszor érthetetlennek tűnő magyar külpolitika eredeti, újszerű és közérthető magyarázatát adja.
CSAK NÉHÁNY MEGÁLLAPÍTÁS A BESZÉLGETÉSBŐL:
► Amikor másfél évtizeddel korábban Fehéroroszországban választásokat tartottak, a nyilvánvaló csalás ellen tiltakozva a Fidelitas még tüntetést szervezett Lakusenko ellen, akinek a kormányával ma az EU-ból egyetlenként magas szintű kapcsolatot tart fenn a kormány.
► Amikor 2014-ben Martonyi Jánost menesztette a külügyminiszteri székből Orbán Viktor, ott változott meg alapvetően Magyarország és az Európai Unió viszonya.
► A magyar külpolitika pszichés zavarokban szenved: kivételesség-tudat, szeretetéhség, komplexusok. Amit nem kap meg nyugaton, azt reméli keletről.
► Orbán Viktor felfoghatatlanul régen benne van a napi politikában. Ez hihetetlen intellektuális és érzelmi teljesítmény, de emiatt egyre több sértettsége van, és így egyre zártabb lesz.
Ezek és még sok fontos, magyarázó és a jövőt is valószínűsítő megállapítás hangzik el a műsorban. Izgalmas gondolatok egy fiatal egyetemi tanártól!
IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: https://goo.gl/uo2kim
LÁTOGASSON EL OLDALUNKRA: http://www.atv.hu
FACEBOOK: https://www.facebook.com/atv.hu
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/atv_magyarorszag
#atv #atvmagyarorszag #podcastAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930