Filipp: Adok egy megfontolandó tanácsot az illetékeseknek. Most még ingyenVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Filipp: Adok egy megfontolandó tanácsot az illetékeseknek. Most még ingyen
Forrás: 888.hu, 2022/10/27 16:15

Filipp: Adok egy megfontolandó tanácsot az illetékeseknek. Most még ingyenMegvan az a mondás, hogy az amerikaiak az utolsó ukránig hajlandók harcolni? És az megvan, hogy ennek a mondásnak van egy orosz változata is? Ugyanis, ha tovább folytatják az ukránok felfegyverzését, kiképzését, katonai támogatását, akkor az oroszok is az utolsó ukránig fognak harcolni. Az erőszak ugyanis csak erőszakot szülhet. Ha tényleg a szívükön viselnék az ukrán emberek sorsát, akkor nem folyamatosan a helyzet eszkalációján dolgoznának a felelőtlen nyilatkozgatásokkal, hanem nyomást helyeznének minden érintett félre, hogy végre ismét tárgyalóasztalhoz üljenek, tűzszünetet követelnének, hogy befejeződjön a vérontás és helyre álljon a béke. De egyelőre nem ez a helyzet, az atomháborúról pedig úgy beszél mindenki, mintha legalábbis nem lenne holnap és ez a világ legtermészetesebb dolga lenne. Idézzük Sam Huntington bátyám nagyszabású gondolatait A civilizációk összecsapása és a világrend átalakulása című műből: „a nagyobb civilizációközi háborút csak úgy lehet elkerülni, ha a központi hatalmak nem avatkoznak be más civilizációk konfliktusaiba”. Lehet, hogy az illetékesek elgondolkozhatnának ezen, még mielőtt mind megdöglünk...Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930