Magyarországnak magyar, zöld energia kell, és nem függésVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Magyarországnak magyar, zöld energia kell, és nem függés
Forrás: LMP, 2022/05/09 19:00

Magyarországnak magyar, zöld energia kell, és nem függésNe maradj le a videóinkról, iratkozz fel!
http://bit.ly/LMP_feliratkozas
A külügyminiszter azt is elmondta, hogy Magyarország az elmúlt tíz évben azért teljesített jól, mert az egykulcsos adó miatt a minimálbért keresők ugyanannyi adót fizetnek, mint a milliárdosok, ahogy a százmilliárdos profitot termelő, adókedvezmények sorával is kitömött nagyvállalatok ugyanannyi adót fizetnek, mint a kisvállalatok. A mi álláspontunk szerint nem sok értelme van annak a kormányzásnak, amelyik azt írja a homlokára, hogy piaci és jövedelmi folyamatokba nem is akar beleavatkozni. Szerintünk Magyarország ma nem egy olyan ország, ahol mindenki önerőből lesz milliomos és önhibájából keres keveset. Szerintünk Magyarország tele van súlyos igazságtalanságokkal, amivel igenis feladata van az államnak. Szerintünk a leggazdagabbaktól és a legsikeresebb vállalatoktól nagyobb közteherviselést kell elvárni, és ezeket az igazságtalanságokat ebből a plusz forrásból fel kell számolni. Például elérni azt, hogy egy pedagógus vagy egy szociális dolgozó ne keressen fele annyi pénzt, mint egy árufeltöltő. Mert nem azzal van a gond, hogy jelentősen megnőtt az árufeltöltő fizetése, ez helyes és jó dolog, és valóban siker. De az nem normális, hogy ezt nem követték a közalkalmazotti bérek: ez azt bizonyítja, hogy a kormány nem végezte el a dolgát. Ha egy ország úgy sikeres, hogy közben egyre igazságtalanabb is, az mindig a kormány kudarca.
Kövess minket a facebookon is!
http://www.facebook.com/lehetmas
https://www.facebook.com/UngarPeterLMP/
#lmp # parlamentAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930