Ismerd meg Hajnal Miklóst, Hegyvidék és Bel-Buda közös ellenzéki jelöltjét!Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Ismerd meg Hajnal Miklóst, Hegyvidék és Bel-Buda közös ellenzéki jelöltjét!
Forrás: Momentum Mozgalom, 2022/03/14 09:45

Ismerd meg Hajnal Miklóst, Hegyvidék és Bel-Buda közös ellenzéki jelöltjét!Hajnal Miklós vagyok, az egységes ellenzék közös jelöltje a Hegyvidéken és belbudán. Azért kezdtem el politizálni elegem lett. Elegem lett a százmilliárdos lenyúlásokból, az omladozó kórházakból, a felesleges stadionokból, az oktatás szétveréséből, a gyűlöletkeltésből és főleg a reménytelenségből. Azért kezdtem el politizálni, mert dühös voltam.
De a politika hitet és reményt adott. Én már biztos vagyok benne, hogy jövő áprilisban 12 év után végre valódi esélyünk van legyőzni a Fideszt. Végre a saját kezünkbe vehetjük a sorsunkat, végre újra olyan kormányt választhatunk, amelyik szolgál és nem uralkodik. Áprilisban fiatalok és idősek, jobb és baloldaliak, konzervatívok, liberálisok és zöldek együtt vesszük majd el a hatalmat a Fidesztől és adjuk vissza az embereknek.
Támogasd Hajnal Miklóst, Márki-Zay Pétert és az ellenzéket a 2022-es választásokon, váltsuk le Orbán Viktor és a Fidesz korrupt rendszerét. Legyen Magyarország Mindannyiunké! 👉 www.hajnalmiklos.hu
Hajnal Miklós
Közös ellenzéki jelölt
Hegyvidék és Bel-Buda (XII. kerület és II. kerület)
Kövess!
Facebook 👉 https://www.facebook.com/hajnalmiklos.momentum
Instagram 👉 https://www.instagram.com/miklos_hajnal
Váltsunk kormányt Budán is!
Egységben Magyarországért
Támogató szervezetek: Momentum Mozgalom, Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM), Demokratikus Koalíció (DK), Magyar Szocialista Párt (MSZP), Párbeszéd, Jobbik Magyarországért Mozgalom, Lehet Más a Politika — Magyarország Zöld Pártja (LMP)
Hajnal Miklóst támogatja:
Márki-Zay Péter
Visi Piroska
Dr. Komáromi Zoltán
Karácsony Gergely
Dobrev Klára
Jakab Péter
Donáth Anna
Fekete-Győr András
Cseh Katalin
Orosz Anna
Kunhalmi Ágnes
Szabó Tímea
Tordai Bence
Kerpel-Fronius Gábor
Berg Dániel
Kovács Márton
Őrsi Gergely
Vadász GáborAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930