A gödöllői polgármester nem riad vissza semmitől 2022.01.15.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:A gödöllői polgármester nem riad vissza semmitől 2022.01.15.
Forrás: PestiTV, 2022/01/15 21:45

A gödöllői polgármester nem riad vissza semmitől 2022.01.15.Gémesi György polgármester úgy tűnik, szereti a rejtélyes dolgokat, így például maga mellé venni egy színész-rendezőt, aki egyfajta polgármester-koordinátorként mindenhez is ért. Most pedig azt a Hohn Krisztinát próbálja országgyűlési választásokon gödöllőiként mandátumhoz juttatni, aki egyébként egy alig ezer főt számláló falucska polgármestereként, az ország igen távoli részéről érkezett. A mánfai Hohn Krisztina volt az, akinek 2018-ban Gémesi átadta mandátumát, arról pedig, hogy miért rá esett a választása, egyikük sem beszél. A ködösítésben jártas ellenzéki gittegylet erőteljesen nyomul a városban és szerintük Hohnt nagyon szeretik Gödöllőn, kár, hogy stábunk egyetlen embert sem talált, aki ismerte volna a nevét, látni pedig csak maximum a Facebookon látták. Nos, arra egyelőre nincs válasz, hogy Gémesinek miért rá esett a választása, de arra sem sok, miért is gondolta megfelelő embernek L. Péterfy Csabát, hogy az önkormányzati élet vezető alakjaként debütáljon és ne csak a színpadon. Emberünk egyébként az RTL Klubnál is megfordult, ahol szoros kapcsolatot ápolt Kolosi Péterrel. Tudják, az ő édesapja az a bizonyos Kolosi tamás, aki a Tárki igazgatója és a Líra könyvhálózat tulajdonosa volt. A csatorna főigazgatójának viszonya L. Péterfyhez igencsak szorosnak mondható, bár annyira mégsem lehetett az, ha Gémesi György kedvéért Kolosit és az RTL-t hátrahagyva hirtelen gödöllői patriótává vált. Méghozzá olyannyira, hogy már nem is Gémesi, hanem ő irányítja a várost. Ráadásul nyíltan vállalja.
Képzeljék, a gödöllői polgármester és kabinetfőnöke annyit utazgatott „hivatalból” a világban, hogy 2019-ben négy hétig tartott összesíteni a gödöllői önkormányzatnak az utazások listáját. Több baloldali polgármester is visszaélt a veszélyhelyzet adta lehetőségeivel, de talán senki sem úgy, mint Gémesi György, aki sorra hozta az arcpirítóbbnál arcpirítóbb döntéseket a kritikus időszakban. Gödöllő vezetője miután csökkentette a városi alkalmazottak fizetését és a városi intézmények költségvetéseit, saját hivatalának egymilliárd forint értékű felújításáról, és egy több millió forint értékű hivatali luxusterepjáró beszerzéséről is döntött. A rendkívüli jogrend megszüntetésével nem adta alább: kabinetfőnökével, L. Péterfi Csabával egy önkormányzati esemény apropóján a horvát tengerpartra utazott nyaralni - természetesen közpénzből. És ha azt gondolnánk, hogy ez már jóval túlmegy azon a határon, amit megengedhetőnek jellemezhetnénk, tévednek. A gödöllői polgármester-duó- nevezzük így a nagy párost -, ugyanis előszeretettel fenyeget vagy zsarol meg önkormányzati alkalmazottakat, akikről titokban hangfelvételt is készít, ebben némi párhuzamot vélünk felfedezni a hódmezővásárhelyi polgármesterrel, Márky-Zay Péter is hasonló módszerekkel rúgta ki az alkalmazottakat a városházáról. Mondjuk, ott legalább még van városháza, Gödöllőn azt már évekkel ezelőtt lebontották, egyébként indokolatlanul. És ez még nem minden.
"Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!"Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031