Miért nincsenek amerikai menekültek Kubában, ha egyszer az egy szocialista földi paradicsom? – Politikai Hobbista Antal Adriánnal 2021.07.15.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Miért nincsenek amerikai menekültek Kubában, ha egyszer az egy szocialista földi paradicsom? – Politikai Hobbista Antal Adriánnal 2021.07.15.
Forrás: PestiTV, 2021/07/15 23:45

Miért nincsenek amerikai menekültek Kubában, ha egyszer az egy szocialista földi paradicsom? – Politikai Hobbista Antal Adriánnal 2021.07.15.Az amerikaiak egy jelentős része meg van róla győződve, hogy a szocializmus a világ egyik csodája és Kuba pedig maga a földi paradicsom, ahol ingyen van az egészségügy és pusztán klímatudatosságból szántják be a városi méhlegelőket. Ennek pusztán az az oka, hogy soha nem éltek szocializmusban, nincs róla saját tapasztalatuk, viszont a nyugati egyetemek, filmek, politikai aktivisták totálisan indoktrinálták őket. A szocializmust egy csodálatos eszmének gondolják, ahol beköszönt a világbéke, mindenki mindenkit szeret, mindenki egyenlő,még dolgozni sem kell, mert a pénzfán ott lóg az alapjövedelem. A levegő kristálytiszta, mindenki vidám és makkegészséges, de ha mégis valami bajod történik, sebaj, hiszen ott a magas színvonalú, ingyenes egészségügy. Ennek ellenére még soha senki nem szökött át Floridából Kubába.
Karácsony Gergely folyamatosan gonoszsággal vádolja a kormányt, miközben ő az, aki szándékosan nehezíti meg a budapestiek életét és tudatosan rohasztja le a várost. A Hobbista csapata arról diskurált, hogy ezzel szeretnék megteremteni azt az általános rossz közérzetet, amikor az emberek mindig mindenért a kormányzatot hibáztatják, és ezért lehet keresnivalója a baloldalnak. De vajon nem jönnek rá az emberek, hogy épp Karácsonyék csesznek szét mindent??
Jakab Péter tényleg feljelentette a magyar melóst. Az önmagát a magyar melósok védőszentjének tartó frakcióvezető és a magyar melós első igazolt találkozásából nem parlamentben elmondott, a miniszterelnöknek címzett nagy hatású szónoklatot, hanem feljelentést gyártott.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930