Vérlázító hazugság a magyar emberekről: Cseh Katalin szerint bántják és zaklatják hazánkban a homoszexuálisokat, ezért kell átmosni a gyerekek agyát 2021.07.02.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Vérlázító hazugság a magyar emberekről: Cseh Katalin szerint bántják és zaklatják hazánkban a homoszexuálisokat, ezért kell átmosni a gyerekek agyát 2021.07.02.
Forrás: PestiTV, 2021/07/02 23:15

Vérlázító hazugság a magyar emberekről: Cseh Katalin szerint bántják és zaklatják hazánkban a homoszexuálisokat, ezért kell átmosni a gyerekek agyát 2021.07.02.A péntek esti Karanténvlog a szokásosnál is több témát vonultatott fel, hiszen Szabó Gergő vendégei nem csak a szokásos belpolitikai témákról beszélgettek, hanem Skype-on kapcsolták Szerencsés Szabolcsot, aki több mint 100 ezer fős követőtáborral rendelkezik a TikTokon, azonban konzervatív kontentjei miatt folyamatosan letiltják a liberális elfogadóemberek. Dezse Balázs és Szalai Szilárd szokás szerint a fedélzeten kommentálta az eseményeket, Szerencsés Szabi pedig elmesélte, hogy a XI. kerületben elszaporodó csótányokat irtotta egyik este, amiről rövid videót csinált, megszólítva a DK-s polgármestert, László Imrét és Karácsony Gergely főpolgármestert, ez pedig tiltást ért. A srácok e heti vendége Lindmayer Viktor volt, a Fidesz-KDNP terézvárosi önkormányzati képviselője, aki a VI. kerületi szivárványkoalíció belső egyenetlenségeiről, vitáról és a kerületet vezető momentumos Soproni Tamás tehetetlenségéről beszélt a Karanténvlogban, de aki megnézi a műsort szembesülhet Cseh Katalin nettó hazaárulásával is, aki a CNN-nek nyilatkozva arról beszélt, hogy Magyarországon bántják és vegzálják a homoszexuálisokat. Az MSZP világbajnok 20 másodperces sajtótájékoztatója is szóba került a műsorban, valamint Dobrev Klára és Kálmán Olga újabb viperamérge, akik elképesztő hazugságokkal hergelik tovább a magyar embereket. Végül a Karanténvlog résztvevői beszélgettek hazánk V4-es elnökségéről, kicsit furcsa is volt, hogy nem az ellenzék eszement őrültségeivel kellett fogcsikorgatva, vagy nagyokat nevetve elemezni, hanem Orbán Viktor tiszta és világos szavait és jövőképét. Nézzétek meg a Karanténvlogot, most is megéri!
"Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!"Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930