Az Ügy – A Jobbik alvó ügynökei 2021.06.12.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Az Ügy – A Jobbik alvó ügynökei 2021.06.12.
Forrás: PestiTV, 2021/06/12 21:45

Az Ügy – A Jobbik alvó ügynökei 2021.06.12.Az Ügy eddigi adásaiban arra kerestük a választ, vajon kik állhatnak az ellenzéki politikusok mögött, mennyire érhető tetten külföldi érdekérvényesítés és kik azok, akik ebben aktívan részt vesznek? Tényfáltárásaink során  lerántottuk a leplet a Momentumról, annak megalakulásáról, de górcső alá vettük a vezetőségi tagok szövevényes kapcsolati hálóját is. Majd Szabó Tímea életrajzát tanulmányozva bukkantunk rá arra az érdekes összefüggésre, mely egy amerikai hírszerzési direktíva és a Párbeszéd társelnökének tevékenysége között mutatható ki. Rávilágítottunk: a látszólag érdektelen, demokráciát támogató civil szervezetek, mint például a Nyílt Társadalom Intézet, a Freedom House vagy éppen a Helsinki Bizottság nem csupán finanszírozzák, képezik, támogatják és mozgósítják az ellenzéki mozgalmakat, hanem jelentést írnak érzékeny információkról az amerikai hírszerzés számára. Talán nem véletlen az sem, hogy a Soros-féle ngo-kat kitiltották például Oroszországból. És nyilván azon sem lepődnek meg, hogy a New York Times közlése szerint amerikai pénzeket és befolyást használták fel Irakban és Afganisztánban a kétezres évek elején a választás manipulálására.  talán mégsem a véletlennek köszönhető az ellenzék széles külföldi kapcsolatrendszere. A hazai ellenzéki pártok nemzetközi kapcsolatait is érdemes más szemüvegen keresztül vizsgálni, mint eddig tettük. Az Ügy mai adásában a Jobbik által emlegetett "alvó ügynökre" is rávilágítunk. Leporoljuk a régi híradásokat, amikor még a Jobbikot ádáz ellenségként emlegették mai szövetségesei, de megszólal Volner János, a párt egykori meghatározó politikusa is, aki kendőzetlenül beszél arról, milyen titkosszolgálati befolyásolásra figyelhetünk fel az utóbbi években. 
Na de hogyan kerül képbe Magyarország? Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930