Tényleg lesz előválasztás vagy simán elássa Tóth Csaba Hadházy Ákost? – Politikai Hobbista Kiss Ulrich jezsuita szerzetessel 2021.06.10.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Tényleg lesz előválasztás vagy simán elássa Tóth Csaba Hadházy Ákost? – Politikai Hobbista Kiss Ulrich jezsuita szerzetessel 2021.06.10.
Forrás: PestiTV, 2021/06/10 23:45

Tényleg lesz előválasztás vagy simán elássa Tóth Csaba Hadházy Ákost? – Politikai Hobbista Kiss Ulrich jezsuita szerzetessel 2021.06.10.Mindenki folyton a lopásról beszél, egész mitológiát költöttek köré mindenféle titokzatos ügyleteket látva mindenben. Az egyetemi modellváltást se képesek máshogyan értelmezni, csak mint a lopás egyik formáját. Ezért is nevezte el a haladó baloldal roppant költőien perverz privatizációnak azt, hogy az állam vagyonelemeket juttat az állam tulajdonában lévő egyetemeknek, hogy azokból finanszírozzák a felsőoktatás működését. Pedig ez nem magánosítás, ez modellváltás, viszont leleplező, hogy a vádak egy az egyben elmesélik, mi volt a baj a szocialisták által folytatott privatizációs gyakorlattal. Akkoriban tényleg perverz módon privatizáltak (és természetesen loptak), mert tényleg az állam állta a cechet. A külföldi tulajdonosoknak meg csak a pénzt kellett számolni, mivel a fillérekért elkótyavetyélt közművek privatizációs szerződéseiben szerepelt a garantált haszon őrülete.
Előválasztás úgy múlt ki, mint a Gyurcsány nélküli baloldal ötlete. Csak pár helyen lesz érdemi verseny, a többi egyéni választókörzetet pont azokban a füstös szobákban boltolták le a háttérben, ahova azt ígérték, hogy idén be sem teszik a lábukat. Átverték a szavazóikat, cserébe legalább gyűjtik az adataikat a kis Excel-táblázataikba.
A Hobbista megpróbálta megtippelni, mely csapatok fognak térdelni a most kezdődő EB-n. Nyilván a nyugatabbra lévő országok válogatottjai egymást taposva vetik magukat a földre, ebben nem volt vita a srácok között. Az olaszok kérdőjelesek egyedül, hiszen ok belevaló népességnek számítanak a többi jólétbe belehülyült társasághoz képest, de annyit támadják őket mostanában a közösségi médiumokban a woke-marxisták azzal, hogy túl fehér a csapatuk, hogy a végén ok is le fognak térdelni.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930