Édenkert és utódai – avagy magyar pedofilok százai a darkneten 2021.05.22.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Édenkert és utódai – avagy magyar pedofilok százai a darkneten 2021.05.22.
Forrás: PestiTV, 2021/05/22 21:45

Édenkert és utódai – avagy magyar pedofilok százai a darkneten 2021.05.22.A múlt héten a  Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Kiberbűnözés Elleni Főosztály nyomozói 5 pedofilt fogtak el, akik a darkneten, egy pedofil fórum tagjai voltak - egyikük az üzemeltetője a több ezer tagot számláló oldalnak. A fórumon saját maguk által készített videókat töltöttek fel, amelyeket kiskorú gyermekek szexuális kizsákmányolása során készítettek. A kibernyomozók két éve nyomoztak csak ez után az oldal után, de legalább 2016 óta folyamatosan a felderítések a darkneten - magyar rendőrök által, nemzetközi segítséggel. A PestiSrácok.hu 2020-ban mutatta be az Édenkert néven éveken át szintén a darkneten működő magyar pedofil fórumot, aminek egy 2017-es adatmentéséhez jutottunk hozzá egy etikus hekkeren keresztül. Az Édenkertnek akkor 1025 tagja volt. Sajnos az ilyen gyomorforgató oldalak, siteok száma határtalan a világháló sötét, mély mocsarában - az aberrált, gyermekszexre éhes pedofilok közösségeket alkotnak, folyton átszerveződnek, újabb és újabb búvóhelyeket nyitnak, ahol nem csak fotókat és videókat, hanem tapasztalatokat is cserélhetnek, segíthetik egymást abban, hogyan éljék meg szexualitásukat, hogyan szerezzenek valós élményeket és ússzák meg a lebukást. Az Ügyben megszólal az a kiemelt főnyomozó, egyébként rendőrnő, aki hosszú ideje nyomoz a magyar pedofilok után és aki személyesen részt vett a legutóbbi elfogásban is. És sikerült szórabírnunk, kameránk elé ültetnünk az etikus hekkert is, akinek az Édenkert adatbázisát, és onnan több bűnöző elfogását köszönhetjük. A férfi a saját módszereivel harcol a gyermekek sérelmére elkövetett szexuális bűncselekmények és ragadozók ellen. Rusz Edit szexuális pszihológustól megtudhatjuk, hogy a pedofilia bizony nem genetikai, veleszületett betegség, hanem személyiségzavar és azok, akik segítségetnek kérnek, többségében csak azért, hogy megússzák a súlyos börtönbüntetést egy lebukás után. Az Ügyben azt is megmutatjuk, hogy az eredményes nyomozások ellenére folyamatosan résen kell lennie, szülőknek, szakembereknek és a szaruknak egyaránt, ugyanis a magyar pedofilok más oldalakon, százával, még ma is aktívak.
"Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!"Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031