Dobrev plafont repesztetett: szerinte a 2010 előtti baloldali kormányok alatt jobban éltek az emberek, mint most (Karantén-vlog) 2021.05.07.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Dobrev plafont repesztetett: szerinte a 2010 előtti baloldali kormányok alatt jobban éltek az emberek, mint most (Karantén-vlog) 2021.05.07.
Forrás: PestiTV, 2021/05/07 16:45

Dobrev plafont repesztetett: szerinte a 2010 előtti baloldali kormányok alatt jobban éltek az emberek, mint most (Karantén-vlog) 2021.05.07.Gyurcsányné színre lépett, és ha már hivatalosan is a DK miniszterelnök-jelöltje lett, akkor illett is akkorát hazudni, hogy ne térjen ki hitéből a férje és a hergelési szint mélysége tökéletesen illeszkedjen az alattomos házaspár napi rutinjába. Dobrev Klára fapofával mondta mindenki arcába, hogy a 2010 alatti baloldali kormányok teljesítménye miatt nem szakadt ketté az ország, nem úgy, mint most. Ezt az elképesztő, plafonrepesztő gondolatot megfejelte azzal, hogy ők majd újból rendet csinálnak Magyarországon, és 2022-ben bizony nem is lehet más kimenetel. A vastag arcbőr követelmény a DK-ben, vélhetően ezért kormányozta ladikját Gyurcsányék kikötőjébe a független-objektív Kálmán Olga is, akit legutóbb megfenyegettek a Facebookon. A Karantén pedig nem hagyhatta ki a magas labdát, hiszen tudjuk, hogy aljas dolog a fenyegetés, de azért ne tegyünk úgy, mintha ezt a jobboldal szabadította volna el, műsorunkban pedig példát is hozunk a DK gusztustalan hergeléseire, melyek után a trolljaik halálos fenyegetéseket küldenek jobboldali politikusoknak és nekünk, újságíróknak is. Kálmán Olga áldozatszerepe tehát nem unikális, de Gyurcsányék ebből is kisstílű politikai tőkét igyekeznek kovácsolni. A DK-n kívül is van élet, ezt bizonyítja Fekete-Győr András, aki a felelősségvállalásról hadovált, gyávának nevezve a Fideszt, miközben saját füstbombadobálós ügyében csak vinnyog és menekül, nem mer férfiként kiállni. Úgy látszik a nagyotmondás és a hazugság most már tökéletesen egybeolvadt a baloldallal, erre pedig újabb példa a szocialista Kunhalmi Ágnes újabb egyetemi gondolatsora, de lapot osztottunk a mai Karanténban a rendkívül egyenes gerincű Jakab Péternek is, aki szélsőjobboldaliként a szélsőbaloldali Szabó Tímeával pózol közös plakáton. Összenő azért, ami összetartozik! Nézzétek ma is a Karantént, megéri!
"Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!"Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930