Kieselbach Galéria - Kieselbach Tamás a Színek, realizmusok, meglepetések - kiállításról ... 2.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Kieselbach Galéria - Kieselbach Tamás a Színek, realizmusok, meglepetések - kiállításról ... 2.
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2021/04/15 18:45

Kieselbach Galéria - Kieselbach Tamás a Színek, realizmusok, meglepetések - kiállításról ... 2.KIESELBACH GALÉRIA - SZÍNEK, REALIZMUSOK, MEGLEPETÉSEK
2021. április 15 – május 10.
2021 is különleges év, a járvány sok mindent megváltoztatott körülöttünk. A művészet és a műkereskedelem is új utakat keres, hogy fenntartsa és bővítse kapcsolatát a közönségével. A tavasz közepén - eltérve a korábbi évek gyakorlatától - az aukció előtt egy újabb nagyszabású kiállítással jelentkezik a Kieselbach Galéria.
Több mint 150 különleges műtárgy, kiemelve közülük: Munkácsy - Trianon díszalbum, Gulácsy, Rippl-Rónai, Ámos Imre, a rendező, Várkonyi Zoltán nappalijából, nőművészek. És a textilforradalom, Keresztes Zsófia, a jövő évi Velencei Biennálé magyar kiállítója.
A tavaszi aukció előtt a Kieselbach Galéria ismét megrendezi eladással egybekötött kiállítását.
Ez a különleges értékesítési forma sikerrel egyesíti a privat sale exkluzivitását a hagyományos tárlatok széles nyilvánossághoz eljutó, közösségi élményével.
A kiállításhoz reprezentatív, 480 oldalas katalógus készült, amely gazdag reprodukciós anyaggal és művészettörténészek által írt tanulmányokkal (63 külön tanulmány) segíti a bemutatott művek megismerését.
A klasszikus és modern képek a Kieselbach Galéria saját válogatási elveit tükrözi, míg a kortárs képzőművészetet reprezentáló anyagot Pados Gábor, az acb Galéria tulajdonosa állította össze. Együttműködésünk révén a múlt és a jelen, a tradíció és az abból építkező mai művészet egymás mellett, egymást segítve jut el a közönséghez. A jól ismert klasszikusoktól a fiatal kortársakig terjedő kínálat minden darabja megvásárolható: az árakról a galéria munkatársai személyesen adnak felvilágosítást.
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930